21.5 C
Athens

Τα «θέλω» του Τεννέ χάλασαν τον… γάμο με τον Απόλλωνα

Το FWS.GR αποκαλύπτει αυτά που ζήτησε ο Μπάμπης Τεννές και δεν έγιναν δεκτά από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη

Πολλοί θεωρούσαν δεδομένο ότι ο Μπάμπης Τεννές θα ήταν ο διάδοχος του Μοντεαγούδο στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά.

Ο έμπειρος προπονητής προσήλθε στη χθεσινή συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» διαβασμένος και ενημερωμένος για τη λειτουργία της ομάδας και ζήτησε πράγματα που ήταν δύσκολο να αποδεχθεί ο Μονεμβασιώτης.

Πρώτη απαίτηση του πολύπειρου προπονητή ήταν να είναι το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια και να μη μπλέκεται στα πόδια του κανείς άλλος.

Δεύτερο η πόρτα των αποδυτηρίων θα ήταν κλειστή σε όλους ανεξαιρέτως. Σε αυτά θα ήταν μόνο αυτός, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές.

Τρίτο να αποφασίσει αυτός για τις μεταγραφές που θα γίνουν τον χειμώνα.

Τα δύο πρώτα απορρίφθηκαν από τον Μονεμβασιώτη και στο τρίτο η απάντηση που πήρε ήταν: «Θα μας πεις σε ποιες θέσεις θέλει η ομάδα ενίσχυση κι εμείς θα σου πάρουμε παίκτες».

Μετά από όλα αυτά ήταν φανερό ότι πολύ δύσκολα οι δύο πλευρές θα προχωρούσαν σε συνεργασία. Ως αιτία της μη συμφωνίας διαρρέεται ότι είναι το οικονομικό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Τεννές ήθελε να δουλέψει για μια ακόμα φορά στον Απόλλωνα, είναι αποδεκτός από τους φιλάθλους της ομάδας, όμως οι διαφωνίες που προέκυψαν στις συζητήσεις με τον Μονεμβασιώτη δεν επέτρεψαν να επιτευχθεί συμφωνία.

Ο Μονεμβασιώτης θέλει να έχει λόγο στις αποφάσεις των προπονητών και να επεμβαίνει όποτε αυτός το κρίνει σκόπιμο. Επίσης δεν θέλει να απομακρύνει ανθρώπους που είναι στο περιβάλλον του. Έτσι πολύ δύσκολα θα αναλάβει τον Απόλλωνα Έλληνας προπονητής. Εκτός κι αν έχει «γερό στομάχι» ή είναι αρκετό καιρό στο… ταμείο ανεργίας!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς