29.4 C
Athens

Γιαννακόπουλος: Ο Ολυμπιακός θα έρθει να προκαλέσει για να φάμε τιμωρία έδρας, μπας και έχουν τίποτα ελπίδες (vid)

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Δ. Γιαννακόπουλος φρόντισε να δυναμιτίσει από νωρίς το κλίμα πριν τον πρώτο τελικό «αιωνίων» τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ για να προκαλέσει και να εξαγριώσει τον κόσμο των Πρασίνων

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται απόψε (5/6, 21:15) για πρώτη φορά στους τελικούς της Basket League με φόντο την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας που θα κριθεί στις 3 νίκες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φρόντισε να… δυναμιτίσει από νωρίς το κλίμα του ντέρμπι τονίζοντας σε ανάρτησή του στο Instagram πως ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ για να προκαλέσει τον κόσμο των Πρασίνων ώστε να υπάρξει τιμωρία έδρας «μπας και έχουν ελπίδα για τον τίτλο», όπως ανέφερε σχετικά σε video την ώρα της γυμναστικής του.

Παράλληλα, έκανε παράκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού να δείξει κόσμια συμπεριφορά σε όλες τις θύρες του ΟΑΚΑ «όπως αρμόζει στον πρωταθλητή Ευρώπης».

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Λοιπόν, ξεκινάνε οι τελικοί σήμερα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει να προκαλέσει, να προσπαθήσει να μας εξαγριώσει ώστε να φάμε καμία κεκλεισμένων, μπας και έχουν τίποτα ελπίδες. Θα παρακαλέσω όπως όλη τη χρονιά ήμασταν κύριοι, από τον τελευταίο οπαδό πάνω-πάνω μέχρι αυτούς που κάθονται στα court seats να δείξουν όλοι κόσμια συμπεριφορά, αυτή που αρμόζει στον πρωταθλητή Ευρώπης. Καλούς τελικούς…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς