32.2 C
Athens

Η αποκάλυψη Μητσοτάκη για τον λόγο που δεν είδε από κοντά το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: «Έχουμε και τα γούρια μας» (vid)

Στην εκπομπή του Alpha,«Happy Day», φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τελικό του Conference League όπου ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με τη νίκη του επί της Φιορεντίνα.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μην βρεθεί στην OPAP Arena και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από το σπίτι του, λέγοντας χαρακτηριστικά «έχουμε και τα γούρια μας», εξηγώντας πως θέλησε να δει το παιχνίδι κόντρα στους Βιόλα όπως και όλα τα υπόλοιπα της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επέλεξα να κάτσω να τον δω στην τηλεόρασή μου. Δεν πήγα σε κανένα ματς, μερικές φορές έχουμε και τα γούρια μας. Έτσι δεν είναι;

Κι εμείς έχουμε τα γούρια μας, οπότε, επέλεξα να κάνω αυτό που έκανα και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, να μην αλλάξω τις συνήθειες μου.

Το ίδιο έκανα και στον τελικό του μπάσκετ. Είναι μεγάλη επιτυχία να έχουμε δυο ελληνικές ομάδες στην κορυφή στα δυο δημοφιλέστερα σπορ. Ο Ολυμπιακός σ’ ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο Παναθηναϊκός κάτοχος της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ.

Χαίρομαι προφανώς ως φίλαθλος, χαίρομαι και ως πρωθυπουργός, διότι αφενός καταφέραμε και διοργανώσαμε έναν τελικό στην Αθήνα και δεν άνοιξε ρουθούνι.

Οι φίλαθλοι που πήγαν είδαν άψογη οργάνωση. Πήγαν εύκολα, έφυγαν εύκολα. Πανηγύρισαν. Νομίζω μέχρι και οι ηττημένοι ήρθαν και έφυγαν χωρίς χωρίς παρατράγουδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς