26.1 C
Athens

ΑΜΚ 13 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ: «Ανοιχτό να πωληθεί ο Κωνσταντέλιας, θα γίνει το γήπεδο», είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης

Γενική Συνέλευση αναφορικά με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 13.000.000 ευρώ από τον Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Μάκη Γκαγκάτση να μιλά για τα δεδομένα του νέου γηπέδου και να αφήνει ανοιχτή την πιθανότητα πώλησης του Γιάννη Κωνσταντέλια.

«Εφόσον ο κ. Σαββίδης είπε ότι θα γίνει το γήπεδο, θα γίνει. Οτιδήποτε προκύψει, θα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ», δήλωσε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος ρωτήθηκε και για το αν θα κατέβει ως υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ: «Θα ανακοινωθούν όλα όταν έρθει η ώρα. Θα δούμε. Την Κυριακή υπάρχει μια συγκέντρωση, αν θα κατέβω, θα κατέβω ως Μάκης Γκαγκάτσης. Ασφαλώς και ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει την υποψηφιότητα μου, είναι αυτονόητο, αλλά μέχρι εκεί».

Για τα σενάρια πώλησης του Κωνσταντέλια: «Θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα. Δεν λέω ότι θα πουληθεί ο Κωνσταντέλιας, αλλά δεν αποκλείω και να πουληθεί. Οι παίκτες έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες να παίξουν σε καλύτερα πρωταθλήματα, να πάρουν περισσότερα χρήματα. Έτσι, είναι η αγορά του ποδοσφαίρου. Η κουβέντα μού θυμίζει όσα λέγονταν πέρυσι μετά την αποχώρηση Ίνγκασον και Αουγκούστο, ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει 5ος κι ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς