27.7 C
Athens

Σπουδαίος Ποντένσε: «Είπαν ότι δεν πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα, όμως εγώ ήθελα αυτούς που με αγαπούν»

Ο Πορτογάλος απάντησε σε όσους τον συμβούλευαν να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, τόνισε πως θυσίασε πράγματα και τηρεί τα πιστεύω του, για αυτό και ήθελε να γυρίσει στο σπίτι του και να είναι δίπλα στον κόσμο του Ολυμπιακού που τον αγαπά

Δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος ζει στιγμές ευτυχίας μετά την κατάκτηση του Conference με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός παραχώρησε δηλώσεις στην πορτογαλική τηλεόραση και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήγε κόντρα σε όσους έλεγαν ότι δεν θα ήταν μια σωστή επιλογή να γυρίσει στους Ερυθρόλευκους και ξεκαθάρισε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού τον αγαπά πραγματικά.

«Στα 100 χρόνια του συλλόγου κανείς δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβη σήμερα, δεν έχω συνέλθει. Θα το συνειδητοποιήσουμε καθώς περνά ο καιρός. Η σχέση μου με την Ελλάδα είναι πολύ ιδιαίτερη. Ήρθα εδώ σε μια δύσκολη κατάσταση, μετά στην Αγγλία ένιωσα ότι δεν με εκτιμούσαν όπως θα ήθελα και επέστρεψα στο σπίτι όπου με αγαπούν πολύ.

Έκανα μεγάλες θυσίες για να επιστρέψω και πολλοί είπαν ότι δεν είναι για μένα το σωστό βήμα, ότι δεν είναι το φυσιολογικό να αφήσω την Premier League για να γυρίσω. Εγώ όμως πιστεύω στον εαυτό μου και στις πεποιθήσεις μου. Πολέμησα, πιστεύω ότι τα πήγα πολύ καλά και βοήθησα την ομάδα και αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπούν τόσο πολύ. Αυτός ο κόσμος έχει μια θέση στην καρδιά μου» δήλωσε στο SPORTV ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος εξομολογήθηκε στην COSMOTE TV πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ του είπε πως τον περιμένει στην καλοκαιρινή προετοιμασία τον Ιούλιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς