26.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης αποθεώθηκαν στη Συγγρού, το τρόπαιο του Conference πάει στον Πειραιά (vids)

Ο Πειραιάς, η Αθήνα και ολόκληρη η Ελλάδα αρνείται να κοιμηθεί για χάρη του κυπελλούχου Ευρώπης Ολυμπιακού: Ερυθρόλευκος χαμός στη Λ. Συγγρού, με το πάρτι να μεταφέρεται στον Πειραιά που έχει «βουλιάξει» από χιλιάδες εκστασιασμένους οπαδούς των δοξασμένων Πειραιωτών

Χαμός, σεισμός, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, οι τροπαιούχοι του Conference League έβγαλαν στους δρόμους ολόκληρη την Ελλάδα χαρίζοντας μαγικές, μοναδικές στιγμές σε όλο τον κόσμο των Ερυθρολεύκων, με τη χώρα να θυμίζει μεθυσμένη πολιτεία και να αρνείται να κοιμηθεί!

«Καίγεται» ολόκληρη η Ελλάδα για τον κυπελλούχο Ευρώπης, τον θρυλικό Ολυμπιακό (vids)

Το ερυθρόλευκο πάρτι ξεκίνησε στην OPAP Arena χάρη στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ και ΘΡΥΛΙΚΟ γκολ του Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό στράικερ να δίνει το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς που ξεκίνησαν με τους θριαμβευτές του Conference από τη Λεωφόρο Συγγρού πάνω στο ανοιχτό λεωφορείο και το «ερυθρόλευκο» τσουνάμι να κατευθύνεται πλέον στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και την Πλατεία Κοραή, όπου περιμένουν πολλοί χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας για να κάνουν τη νύχτα μέρα, με τους παίκτες να παίρνουν θέση σε μία ειδική εξέδρα.

Το ανοιχτό λεωφορείο του Ολυμπιακού ξεκίνησε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα από τη Λ. Συγγρού και αναμένεται να κάνει αρκετή ώρα μέχρι να φτάσει στον Πειραιά συνοδεία χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας, που την ακολουθούν με κάθε τρόπο. Με μηχανάκια, με τα πόδια, με αυτοκίνητα, με κάθε μέσο και τρόπο!

Στο πιο ωραίο ξημέρωμα της ζωής τους, μέχρι το επόμενο… Για τον Θρύλο της Ελλάδας και της Ευρώπης!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς