26.1 C
Athens

Τρομερός Φορτούνης: «Είχα πει ότι ήθελα ο γιος μου να με δει όπως ήμουν πριν και τα κατάφερα»

ΑΡΧΗΓΟΣ. Με όλα τα γράμματα κεφαλαία!

Αυτός είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο ηγέτης του Ολυμπιακού εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, που πέρασε πολλά αλλά τελικά κατάφερε να γράψει ιστορία με την αγαπημένη του ομάδα σηκώνοντας το τρόπαιο του Conference League στην OPAP Arena!

Ο ηγέτης των Ερυθρολεύκων συγκλόνισε με τις δηλώσεις του μετά τη στιγμή που σήκωσε το τρόπαιο του Conference στον ουρανό της OPAP Arena μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την αγαπημένη του ομάδα, τη δικαίωση που ήρθε με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού αλλά και το γεγονός πως ο γιος του τον είδε όπως αυτό ήθελε, στην καλύτερή του κατάσταση και στην πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας του. Όπως είπε και ο ίδιος, τα κατάφερε!

Οι δηλώσεις Φορτούνη αγκαλιά με τον γιο του και με τη μητέρα του δακρυσμένη στο πλάι του (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πραγματικά απίστευτο. Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστώ τον Θεό, πάνω απ όλα, που μετά από δύσκολες χρονιές με δύσκολους τραυματισμούς, κατάφερα να ζήσω το σημερινό. Να είμαι Πρωταθλητής Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Πραγματικά, ήταν ένα δώρο θεού. Έχω περάσει πάρα πολλά με αυτή την ομάδα. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά έβαζα πάντα έναν στόχο: να γίνομαι καλύτερος. Ήρθε η δικαίωση!

Ο κόσμος θέλει πάντα το καλύτερο για την ομάδα. Λογικό ο κόσμος να ξεσπά σε κάποιους παίκτες. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Το ξέρω. Αυτό που κατάφερα σήμερα είναι σημαντικό για την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω μια καταπληκτική οικογένεια, που με στήριξε στις δύσκολες στιγμές. Είχα πει, όταν τραυματίστηκα πως ήθελα να με δει ο γιος μου, όπως ήμουν πριν. Το κατάφερα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς