27.7 C
Athens

Ιταλιάνο: Δεν αξίζαμε να χάσουμε ένα τέτοιο ματς, μας έλειπε λίγη κυνικότητα

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε Κυπελλούχος Ευρώπης σηκώνοντας στον ουρανό της OPAP Arena το τρόπαιο του Conference League.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0 της Φιορεντίνα στην παράταση χάρη στο υπέροχο γκολ του Ελ Κααμπί, με τον τεχνικό των Βιόλα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο, να τονίζει σε δηλώσεις του μετά το ματς ότι η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει το ματς και θα μπορούσε έστω να παέι στα πέναλτι.

«Είμαστε στενοχωρημένοι για δεύτερη φορά, λυπάμαι γιατί σήμερα είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε πρώτοι.

Παλέψαμε και ιδρώσαμε κόντρα σε μία ομάδα που δεν σε αφήνει να κάνεις όμορφα παιχνίδια. Δεν αξίζαμε να χάσουμε ένα τέτοιο ματς, θα μπορούσαμε να πάμε στα πέναλτι.

Για μένα είναι μία μεγάλη απογοήτευση, ήταν ο τρίτος χαμένος τελιικος. Ίσως μας έλειπε λίγη κυνικότητα για να πάρουμε τέτοιου είδους αγώνες. Λυπάμαι για τα παιδιά”, τόνισε αρχικά ο 46χρονος προπονητής των βιόλα, για να προσθέσει:

«Τα παιδιά ήταν όλα έτοιμα και συγκεντρωμένα. Όλοι όσοι κατέβηκαν στο γήπεδο, έδωσαν το καλύτερο που μπορούσαν να δώσουν.

Σε αυτούς τους τελικούς μάς έλειψε η ώθηση για να σκοράρουμε πρώτοι. Το είπε και ο Τσέφεριν. Το να χάνεις είναι άσχημο, το να φτάνεις σε τελικούς δύο διαδοχικές σεζόν είναι κάτι το σπουδαίο, όμως πρέπει να σηκώνουμε τα τρόπαια και εμείς δεν τα καταφέραμε.

Στενοχωρήθηκα που είδα τους παίκτες να κλαίνει. Αυτή τη στιγμή είμαι απογοητευμένος και πικραμένος, ήμουν ο πρώτος που πίστευα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς