26.1 C
Athens

ΕΠΟ: «Αποφασίστηκε να ακυρωθούν 265 εισιτήρια που αντιστοιχούν σε θέσεις που βρίσκονται οπαδοί της Φιορεντίνα»

Η ΕΠΟ έδωσε τη δική της εξήγηση για την ακύρωση 265 εισιτηρίων από την UEFA λίγες ώρες πριν τον τελικό του Conference League, σημειώνοντας πως πρόκειται για θέσεις που βρίσκονται στο χώρο που καταλαμβάνουν οι φίλαθλοι της ιταλικής ομάδας

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή να ακυρωθούν 265 εισιτήρια φιλάθλων που αντιστοιχούσαν σε θέσεις οι οποίες βρίσκονται στη μεριά των οπαδών της Φιορεντίνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Αποφασίστηκε να ακυρωθεί ένας συνολικός αριθμός 265 εισιτηρίων που αντιστοιχούν σε θέσεις που βρίσκονται στο χώρο που καταλαμβάνουν οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του τελικού του UEFA Europa Conference League και η ασφάλεια όλων των θεατών.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων έχουν ενημερωθεί για την απόφαση αυτή και τους ζητήθηκε να μην προσέλθουν στο γήπεδο καθώς δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτό».

Θυμίζουμε πως η UEFA προχώρησε αιφνιδιαστικά μέσω της εφαρμογής της στην ακύρωση πολλών Ελλήνων οπαδών που είχαν προμηθευτεί μπλε εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν στις θύρες που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι της Φιορεντίνα.

Η Αστυνομία βρήκε λύση για 300 Έλληνες κατόχους μπλε εισιτηρίων, τα υπόλοιπα 300 θα ακυρωθούν

Πρόκειται για συνολικά 600 εισιτήρια και παρότι νωρίτερα η UEFA είχε εκδώσει οδηγίες και στα ελληνικά οι οποίες ανέφεραν πως απλώς όσοι βρεθούν στις συγκεκριμένες θύρες θα πρέπει να φορούν ουδέτερα ρούχα ή φανέλες της Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία βρέθηκε μια λύση εξασφαλίζοντας την παρουσία 300 ατόμων που θα μετακινηθούν σε άλλες θύρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς