20.6 C
Athens

Απίστευτο βίντεο: Φώκια χαστουκίζει κωπηλάτη με… χταπόδι! (video)

Το απίθανο σκηνικό έγινε όπως ήταν φυσικό viral αμέσως μόλις κυκλοφόρησε στο Ιντερνετ

Μοιάζει σχεδόν απίστευτο για να είναι αληθινό κι όμως συνέβη στην πραγματικότητα! Ένα βίντεο… επικών διαστάσεων με μία φώκια να… χαστουκίζει έναν κωπηλάτη με ένα… χταπόδι,  κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δεν άργησε να γίνει viral.

Το περιστατικό συνέβη στον Ειρηνικό Ωκεανό, κοντά στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Κάιλ Μάλιντερ και οι φίλοι έκαναν καγιάκ ανοικτά των ακτών της Καϊκούρα στην Νότια Νήσο της Νέας Ζηλανδίας μία ηλιόλουστη ημέρα, όταν ξαφνικά μια φώκια βγαίνει στην επιφάνεια από τον βυθό, κρατώντας στο στόμα της ένα χταπόδι, ιδιαίτερα μεγάλων διαστάσεων, με το οποίο στη συνέχεια… χαστουκίζει τον άνδρα που αρχικά παθαίνει σοκ. Στη συνέχεια, βέβαια, σκάει στα γέλια όπως και όλη η παρέα.

Ένας φίλος του Μάλιντερ που δοκίμαζε την καινούργια του μηχανή GoPro κατέγραψε την σκηνή και το βίντεο κατέκλυσε το Ιντερνετ και έγινε σχεδόν αμέσως viral.

Βεβαίως η φώκια δεν είχε… προηγούμενα με τον Μάλιντερ. Αυτό που συνέβη ήταν πως εκείνη την ώρα πάλευε με το αρκετά μεγάλο χταπόδι και το τράνταζε βίαια, προκειμένου να το αποτελειώσει. Όπως λοιπόν χτυπιόταν με το μαλάκιο, βρέθηκε στο δρόμο της ο Μάλιντερ και δέχθηκε το απρόσμενο «χαστούκι».

«Μία φώκια κολύμπησε προς εμάς με ένα χταπόδι στο στόμα, αναδύθηκε ακριβώς δίπλα μας, προσπάθησε να μασήσει το μαλάκιο και τελικά έδωσε ένα χαστούκι στον Κάιλ», διηγείται ο φίλος που τράβηξε το βίντεο.

Στο βίντεο ακούγεται ο Κάιλ να φωνάζει «ένα χταπόδι στο σκάφος μου!» και ο φίλος φωτογράφος να απαντά: «κάνεις πλάκα, τελείως τρελό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

新しい @gopro #Hero7Black で衝撃映像撮れた?? 4K60fpsの安定化オンで撮ったからここまで驚いて全部撮れてた!こんな楽しいカヤックはじめて!!音声も海とかのガチャガチャ音ないし最高! @barekiwi getting octopus smashed into his face by a seal⁉️ I’ve never had such an amazing kayak everrrrr!! I am super stoked that the new @goproanz #Hero7Black captured without missing a thing although we shook so much, #hypersmooth the stabilisation managed it so well!! I made a little montage to show how good the audio came out!! No noises super clean!! Thanks to @kaikourakayaks @purenewzealand @kaikouranz @goprojp @howtodadnz @snapair for such an epic trip!! #gopro #ゴープロ #ゴープロのある生活

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?TAIYO MASUDA? (@taiyomasuda) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς