27.7 C
Athens

Γιόβετιτς: Το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου

«Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου. Όποιος μείνει πιο ήρεμος, θα κερδίσει», δήλωσε ο Στέβαν Γιόβετιτς λίγο πριν τον αποψινό τελικό

Ώρα τελικού λοιπόν! Ολυμπιακός και Φιορεντίνα έρχονται αντιμέτωποι το βράδυ (22:00) στην OPAP Arena με μοναδικό στόχο τη νίκη και την κατάκτηση του Conference League.

Ο Στέβαν Γιόβετιτς που στο παρελθόν έχει περάσει από τους Βιόλα, μίλησε στο ιταλικό «Sky Sport» μετά το τέλος της χθεσινής (28/5) προπόνησης του Ολυμπιακού και χαρακτήρισε τον τελικό ως το σημαντικότερο παιχνίδι στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προσπαθώ να μένω έξω από όλο αυτό, χρειάζεται να είμαι πνευματικά δυνατός για τον αγώνα. Όλοι εμείς οι παίκτες που αγωνιζόμαστε, είμαστε δυνατοί και άξιοι. Όποιος μείνει πιο ήρεμος, θα κερδίσει το παιχνίδι.

Νομίζω πως είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου. Έχω πάρει μέρος επίσης σε αγώνες μπαράζ με την εθνική ομάδα της χώρας μου, απέναντι στην Τσεχία που για μένα ήταν σημαντικά, και χάσαμε. Σε αυτό το παιχνίδι ωστόσο κρίνεται ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς