29.4 C
Athens

Έβανς: Όσοι με ξέρουν είναι σίγουροι πως ο τραυματισμός θα με πεισμώσει και θα είμαι πιο δυνατός

Tο πρώτο μήνυμα του Κίναν Έβανς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του: «Η ζωή είναι άδικη, όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Το πρώτο του μήνυμα μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε έστειλε ο Κίναν Έβανς, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστής δράσης για 6 με 8 μήνες.

O Αμερικανός τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της ημιτελικής σειράς της Ζαλγκίρις με τη Λιετκαμπέλις και αποχώρησε υποβασταζόμενος.


Ο Έβανς προσπάθησε να παίξει άμυνα στο τρίποντο και έπεσε κάτω σφαδάζοντας. Πρόκειται για τραυματισμό στο ίδιο πόδι με εκείνο που είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου τη σεζόν 2022/23.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός περιφερειακός έχει συνδεθεί εντονότατα με τον Ολυμπιακό και ολοκλήρωσε τη σεζόν στη EuroLeague με εντυπωσιακά νούμερα: 17,3 πόντους (44% τρίποντο) και 3,9 ασίστ ανά 27’23” συμμετοχής.

Στο πρώτο του μήνυμα ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξη και τόνισε πως ο τραυματισμός αυτός θα τον πεισμώσει και θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Αναλυτικά:

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πως νιώθω αυτή τη στιγμή, απλά είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι όλη τη σεζόν πίεζα τον εαυτό μου ώστε να επανέλθει στο ανώτερο επίπεδο. Όμως η ζωή δεν είναι δίκαιη και δε θα είναι ποτέ. Ο Θεός δεν κάνει λάθη κι εγώ απλά πρέπει να τον εμπιστευθώ.

Στην πόλη του Κάουνας και στους φίλους της Ζαλγκίρις θέλω να πω μια ειλικρινή συγγνώμη που δεν θα μπορέσω να τους βοηθήσω να φέρουν το τρόπαιο του πρωταθλητή στο σπίτι μας αυτή τη σεζόν. Φυσικά και θα φωνάζω υπέρ της ομάδας στους τελικούς.

Τέλος, όσοι με γνωρίζουν και ξέρουν τον χαρακτήρα μου, καταλαβαίνουν ότι καταστάσεις σαν αυτή μου δίνουν κίνητρο να γίνω ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός (και επίσης να τελειώσω μια σεζόν). Δεν μπορώ να απαντήσω προσωπικά σε όλους, αλλά στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχομαι. Ο θεός να σας ευλογεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς