26.1 C
Athens

Παναθηναϊκός: Αποθεωτική υποδοχή και στο ΟΑΚΑ, ο κόσμος των Πρασίνων ζήτησε το… 8ο στη Βαρκελώνη (vid)

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το κλειστό του ΟΑΚΑ και αποθέωσαν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του ζητώντας από τώρα το ευρωπαϊκό και της επόμενης σεζόν

Μεγάλες στιγμές ζουν ο Αταμάν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο Βερολίνο με επιβλητική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό.

Οι Πράσινοι γιορτάζουν αυτή τους την επιτυχία πλέον και σε ελληνικό έδαφος στην Αθήνα, με τον κόσμο των Πρασίνων να στήνει πάρτι στο “Ελ. Βενιζέλος” αλλά και έξω από το κλειστό του ΟΑΚΑ αποθεώνοντας έναν προς έναν τους παίκτες της ομάδας του, με τους Σλούκα, Αταμάν, Λεσόρ και Ναν να βρίσκονται στο επίκεντρο των πανηγυρισμών.

Σλούκας στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ράψαμε το 7ο αλλά βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Ήδη από το πρωί της Δευτέρας η πράσινη ΚΑΕ είχε ενημερώσει πως η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ με ανοιχτό πούλμαν. Κάπως έτσι συγκεντρώθηκαν πολλοί οπαδοί του τριφυλλιού τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο γήπεδο της ομάδας.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν κατέβηκαν με τρόπαιο στα χέρια και γνώρισαν την αποθέωση, ξεκινώντας για το ΟΑΚΑ με τη συνοδεία αρκετού κόσμου.

Στο γήπεδο του τριφυλλιού βρέθηκε αρκετός κόσμος, ενώ οι παίκτες των Πρασίνων είχαν πάρει θέση πάνω στο ανοιχτό λεωφορείο που έγραφε «Ο Βασιλιάς επέστρεψε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς