31.6 C
Athens

Ελ Κααμπί: Τίποτα δεν είναι απρόσιτο για όσους επιμένουν

Ο Μαροκινός στράικερ μιλά για το όνειρο της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τροπαίου και ευχαριστεί τον Μπεντιλίμπαρ: «Μου έδωσε αυτοπεποίθηση και περισσότερη ελευθερία»

Ως ο κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης θα μπει το βράδυ της Τετάρτης στην OPAP Arena ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με απώτερο σκοπό να πανηγυρίσει φυσικά την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό και -γιατί όχι;- να αυξήσει τον απολογισμό του σε γκολ.

Ο Μαροκινός στράικερ έστειλε τον Ολυμπιακό στον τελικό απέναντι στη Φιορεντίνα με δύο δικά του γκολ στον επαναληπτικό κόντρα στην Άστον Βίλα, συμπληρώνοντας 10 τέρματα τη φετινή χρονιά στο Conference.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA, ο Ελ Κααμπί μιλά για το όνειρο της Ευρώπης, τους ερυθρόλευκους οπαδούς και τον Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ.

«Ονειρευόμουν να παίξω στην Ευρώπη. Τώρα, δόξα τον Αλλάχ, φτάσαμε στον τελικό και είμαστε ένα μικρό βήμα μακριά από τη μεγαλύτερη χαρά: να κατακτήσουμε το τρόπαιο! Είναι ένα όνειρο που ελπίζω να γίνει πραγματικότητα στις 29 Μαΐου.

Μετά την επιστροφή μας από το 1-4 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η αυτοπεποίθηση εκτοξεύτηκε στα ύψη. Ενωθήκαμε περισσότερο και αποκτήσαμε νέα εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας. Όλα κρίθηκαν στην Αγγλία, μπροστά σε τόσο πολλούς από τους ένθερμους υποστηρικτές μας. Τίποτα δεν είναι απρόσιτο για όσους επιμένουν.

Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο Μαροκινός «φονιάς» που έγραψε ιστορία παρέα με τον Ολυμπιακό

Ποτέ δεν είχαμε φτάσει ούτε στα ημιτελικά πριν, πόσο μάλλον να φτάσουμε στον τελικό. Ήμασταν όλοι περήφανοι και χαρούμενοι, ιδιαίτερα όταν ο κόσμος μας υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο. Δεν είναι μόνο οι οπαδοί μας. Όλοι οι Έλληνες είναι περήφανοι για εμάς.

Ο προπονητής μας μπήκε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Έχει μεγάλη εμπειρία – έχει προπονήσει πολλές ομάδες και έχει κερδίσει το Europa League με τη Σεβίλλη. Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση, μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι άνετα στο γήπεδο, μου έδωσε περισσότερη ελευθερία. Τον ευχαριστώ, όλο το τεχνικό επιτελείο και τους φυσικοθεραπευτές του συλλόγου. Φροντίζουν πάντα να είμαστε σε άριστη κατάσταση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς