31.6 C
Athens

Ντάνι Γκαρθία: Ο Μεντιλίμπαρ είναι αληθινός φίλος, διεκδικεί με τον Ολυμπιακό το Conference

Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα για το μέλλον του, την ώρα που στην Ισπανία συνεχίζουν να τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό

Ο Ντάνι Γκαρθία απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα και άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του, την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Ισπανία συνεχίζουν να τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο (25/5) με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο και όπως είναι λογικό ρωτήθηκε για το μέλλον του.

Ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, δηλώνοντας για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πως είναι ένας αληθινός φίλος και πως έκανε εξαιρετική δουλειά στην Ειμπάρ. Επιπλέον αναφέρθηκε και στη δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως διεκδικεί το Conference League στον τελικό απέναντι στη Φιορεντίνα.

Την ίδια ώρα, η ισπανική ιστοσελίδα todofichajes.com ανέφερε χθες πως ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να δεχθεί την πρόταση των Ερυθρολεύκων για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Πέρα από τον Ολυμπιακό, το όνομα του Ντάνι Γκαρθία έχει συνδεθεί με ομάδες του MLS και τη Βαλένθια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 33χρονου χαφ:

«Ο σύλλογος ήθελε να περιμένω λίγο και μου άσκησε πίεση γι΄ αυτό, είχα έναν κόμπο στο στήθος τις τελευταίες ημέρες, αλλά αποφάσισα να φύγω. Δεν χρειαζόμουν κάποιο φόρο τιμής ή μια εκδήλωση στο Σαν Μαμές για να μάθω ότι οι άνθρωποι της Αθλέτικ με αγαπούν και με σέβονται.

Θα χάσω κάποια πράγματα από την Αθλέτικ, αλλά τώρα θα ανοίξουν άλλες πόρτες. Είμαι πολύ λυπημένος που αφήνω την πόλη μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου, αλλά πιστεύω ότι είναι καλό για μένα να αλλάξω περιβάλλον, το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει εδώ».

Για το μέλλον του: «Υπάρχουν πράγματα, αλλά τίποτα δεν είναι αποφασισμένο ακόμα. Γνωρίζω καλά τον Μεντιλίμπαρ και είναι ένας αληθινός φίλος. Πάντα λέγαμε τα πάντα ο ένας στον άλλον. Ήμασταν μαζί στην Έιμπαρ (σ.σ. για τρεις σεζόν) όπου η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, ενώ τώρα διεκδικεί την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Conference League».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς