21.4 C
Athens

Γλύκας: «Εκδήλωση που δείχνει το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

Στην αξία της φιλανθρωπικής δράσης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Υπεύθυνος Αθλητικού και εκπαίδευσης της Unesco Αντώνης Γλύκας

Στις πρωτοποριακές ενέργειες και τη δράση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και τις πρωτοβουλίες της Unesco αναφέρθηκε ο Αντώνης Γλύκας.

Ο Υπεύθυνος Αθλητισμού και εκπαίδευσης της Unesco και Διευθυντής Επικοινωνίας και Αθλητισμού του Ομίλου Ξυνή, τόνισε τα εξής:

«Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών που δείχνει το μεγαλείο του Ολυμπιακού και δίκαια, τον κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων στον πλανήτη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Ολυμπιακού μας για αυτές τις πρωτοποριακές ενέργειες που δεν γίνονται σε άλλες ομάδες στον πλανήτη. Χάρηκα που είδα όλα αυτά τα παιδιά των Ακαδημιών μας να συμμετέχουν στην εν λόγω δράση και κυρίως, χάρηκα που είδα όλους αυτούς τους νέους πρόσφυγες να ενθουσιάζονται παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ. Ως UNESCO Νοτίων προαστίων και ως Όμιλος Ξυνή, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εκπληκτική πρωτοβουλία του Ολυμπιακού και είμαστε πρόθυμοι να στηρίξουμε και επόμενες παρόμοιες δράσεις.»

Η Μ. Πήχου σημείωσε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που συμμετείχα σε μια τέτοια ιερή μέρα, μια δράση, με ένα τόσο σημαντικό μήνυμα. Πραγματικά πέρασα υπέροχα με τα παιδάκια. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένεια του Ολυμπιακού, της ομάδας μου, που με κάλεσε και με υποδέχτηκε τόσο θερμά. Χαίρομαι που ο Ολυμπιακός δίνει το παρών σε τέτοιου είδους κοινωνικές δράσεις και μέσα από αυτή την δράση μου δίνεται και εμένα η ευκαιρία να μάθω περισσότερα πράγματα για τον αθλητισμό και τις πολλές οπτικές που έχει εν τέλη. Από μικρή ήθελα πάντα να προσφέρω. Είμαι ενθουσιασμένη που αυτή την φορά το κάνω μέσα από την ομάδα μου.»

Η παιδαγωγός της safe zone Σχίστου, κα. Ειρήνη Τόψη ανέφερε:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ολυμπιακό για την πρόσκληση και την ευκαιρία που έδωσε στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Τα παιδιά συμμετείχαν με ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό στις πολυαθλητικές δραστηριότητες που διοργάνωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την οργάνωση μας να συνεργάζεται με έναν σύλλογο τέτοιου βεληνεκούς και ελπίζουμε σε μελλοντικές παρόμοιες συνεργασίες.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς