27.7 C
Athens

Μαντραγκόρα: Ο Ολυμπιακός θα παίζει ουσιαστικά εντός και θα έχει αβαντάζ, ο Νίκο Γκονσάλες θα κρίνει τον τελικό

Για τον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Ρολάντο Μαντράγκορα.

Ο χαφ της Φιορεντίνα ανέφερε πως οι Ερυθρόλευκοι παίζουν ουσιαστικά εντός έδρας και έχουν αβαντάζ, ενώ έκανε την πρόβλεψη ότι ο Νίκο Γκονσάλες θα κρίνει τον τελικό υπέρ της ομάδας του. Επιπλέον αναφέρθηκε στο λάθος που έκανε στον περσινό τελικό κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Αναλυτικά όσα είπε στην Corriere Fiorentino:

«Αυτό που έγινε ήταν το πράγμα για το οποίο θα μετανιώνω περισσότερο στην καριέρα μου, το σκέφτομαι ακόμη. Από τα λάθη μαθαίνεις και εμείς στην Αθήνα θα κουβαλήσουμε την εμπειρία που αποκτήσαμε στην Πράγα.

Στα δύο χρόνια που είμαι στους βιόλα έχουμε δείξει συνέπεια, έχουμε παίξει σχεδόν 120 ματς. Μας λείπει η τελευταία ώθηση για να φτάσουμε στο στόχο.

Θα ήθελα να είμαι ήδη στο γήπεδο για να πάρω μέρος σε αυτό το ματς. Το να σηκώσουμε το Conference League θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα μας.

Ποιός μπορεί να κρίνει τον τελικό; Λέω τον Νίκο Γκονσάλες. Ήταν καθοριστικός αρκετές φορές φέτος και πιστεύω πως μπορεί να είναι το κατάλληλο άτομο.

Το εύχομαι σε εκείνον, σε εμάς και φυσικά σε μία ολόκληρη πόλη που περιμένει εδώ και πάρα πολύ καιρό να πανηγυρίσει ένα μεγάλο τρόπαιο.

Στο στάδιο θα είναι ζεστή η ατμόσφαιρα, ο αντίπαλός μας παίζει ουσιαστικά εντός έδρας και θα έχει ένα μικρό αβαντάζ αλλά είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί μας θα δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς