32.2 C
Athens

Άμραμπατ: Η ΑΕΚ θέλει να μείνω, αλλά ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στην Ολλανδία

Για το μέλλον του μίλησε ο Νορντίν Άμραμπατ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN.

Το συμβόλαιο του Μαροκινού με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος η Ένωση επιθυμεί την παραμονή του για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο.

Ωστόσο ο Άμραμπατ δεν μοιάζει σίγουρος για το μέλλον του, καθώς τόνισε πως ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το αφήνω να συμβαίνει σε μένα, έχω διάφορες επιλογές. Μπορώ να ανανεώσω με την ΑΕΚ που με θέλει να μείνω τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Αλλά έχω επίσης κάποιες επιλογές στην Ολλανδία. Έχω ήδη μιλήσει με έναν σύλλογο και μια ακόμα ομάδα θέλει να μιλήσει μαζί μου. Επίσης υπάρχει κάτι στη Serie A, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, και υπάρχει ακόμη κάτι στη Μέση Ανατολή. Θα δω πως θα είναι και με την οικογένειά μου. Είμαι στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς η οικογένεια και οι φίλοι σου λείπουν. Αλλά θα πρέπει να κάνω μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά και μετά να αποφασίσω.

Κλείνω περισσότερο στο να γυρίσω στην Ολλανδία. Έφυγα από εδώ το 2011. Είναι περίπου 13,5 χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψω. Νιώθω ακόμα καλά και είμαι πεινασμένος. Τουλάχιστον αυτό θεωρώ. Αν έρθεις στην Ολλανδία θα πρέπει να το δείξεις. Θα πάρω την απόφασή μου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θέλω να το έχω ξεκάθαρο μέσα σε δύο εβδομάδες γιατί δεν θέλω να περιμένω πολύ. Θέλω να κάνω προετοιμασία από την αρχή και να ξεκινήσω έτσι τη σεζόν. Στην Ολλανδία θα μπορούσα να παίξω οπουδήποτε, είναι ανοικτό.

Από τη στιγμή που είμαι σε καλή φυσική κατάσταση θα συνεχίσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν αρχίσω και πέφτω θα σταματήσω. Αλλά όσο τα πράγματα πηγαίνουν καλά και το διασκεδάζω ακόμα, θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς