32.7 C
Athens

Ατζέντης Ορτέγκα: «Έχει αναρρώσει και είναι έτοιμος για τον τελικό του Conference, τον κοιτάνε ιταλικές ομάδες»

Συνέντευξη σε Ιταλικό Μέσο παραχώρησε ο ατζέντης του Φρανσίσκο Ορτέγκα, Ιγνάσιο Βιλαρίνο.

Ο ατζέντης του Αργεντινού μπακ μίλησε ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού που είχε ο Ορτέγκα λέγοντας πως το έχει ξεπεράσει, ενώ αποκάλυψε πως ο πελάτης του παρακολουθείται από ιταλικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «LaViola.it»:

«Ο “Πάντσο” έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα και θα είναι έτοιμος για αυτό τον ιστορικό αγώνα για τον σύλλογο. Ονειρεύεται να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο στην Ευρώπη και το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αθήνα, το κάνει ξεχωριστό.

Έκανε μία θετική πρώτη σεζόν στην Ευρώπη, πριν από λίγους μήνες είχε κληθεί στην Εθνική Αργεντινής και το να ολοκληρώσει την περίοδο με έναν ευρωπαϊκό τελικό είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα του».

Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Είναι φανταστικός για την ομάδα, η αλλαγή φάνηκε αμέσως, το μήνυμα του έφτασε στους παίκτες και πείστηκαν για τις ιδέες του. Αυτός είναι και ο λόγος που μπόρεσαν να ανατρέψουν όλα τα αρνητικά αποτελέσματα φέρνοντας τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League».

Για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Ορτέγκα: «Ήταν πάντα υπό παρακολούθηση από τις ιταλικές ομάδες. Όταν έπαιζε στην Αργεντινή, τον παρακολουθούσε στενά η Τορίνο και άνθρωπος της είχε πάει να τον δει σε αγώνες στο Μπουένος Άιρες.

Είναι στα ραντάρ διάφορων ιταλικών και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Το γεγονός ότι κλήθηκε στην εθνική ομάδα και είναι τώρα σε έναν ευρωπαϊκό τελικό με τον Ολυμπιακό τον κάνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προφίλ στη θέση του. Αν φτάσει κάτι συγκεκριμένο από την Ιταλία θα αξιολογηθεί, όπως όλες οι προτάσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς