32.2 C
Athens

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας τραυματίας στο Βερολίνο σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της πρωτεύουσας της Γερμανίας κάνει λόγο για 12 συνολικά τραυματίες, μεταξύ των οποίων και δύο σοβαρά και μάλιστα ο ένας φέρεται να δίνει μάχη για τη ζωή του, δίχως να έχει διευκρινιστεί ακόμα αν σχετίζεται με την άγρια συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκαν περίπου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Βερολίνο, σύμφωνα με ενημέρωση των γερμανικών Αρχών.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της πρωτεύουσας της Γερμανίας κάνει λόγο για 12 συνολικά τραυματίες, μεταξύ των οποίων και δύο σοβαρά και μάλιστα ο ένας φέρεται να δίνει μάχη για τη ζωή του. Η συμπλοκή φέρεται να έλαβε χώρα στον σταθμό μετρό Prenzlauer Allee.

Σοβαρά επεισόδια και συλλήψεις οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Βερολίνο

Πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί, προς το παρόν, αν η ανακοίνωση της πυροσβεστικής σχετίζεται με την άγρια συμπλοκή στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, παραμονή του τελικού του Final Four της EuroLeague.

Σημειώνεται ότι η ενημέρωση των γερμανικών αρχών είναι αρκετά περιορισμένη, ενώ αναμένεται νέα ενημέρωση τις επόμενες ώρες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς