25 C
Athens

Κανδύλας: Ήταν όνειρο να παίξουμε στο ΣΕΦ έναν ευρωπαϊκό τελικό, θέλαμε πάρα πολύ το τρόπαιο

Γλυκόπικρη γεύση άφησε ο παρθενικός ευρωπαϊκός τελικός του Ολυμπιακού στον Πέτρο Κανδύλα. Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ μετά την απώλεια του EHF Cup από τη Βαλούρ στο ΣΕΦ χαρακτήρισε όνειρο τη συμμετοχή σε τελικό και μάλιστα σε αυτό το γήπεδο ενώ δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι Ερυθρόλευκοι.

«Δεν έπρεπε να οδηγηθούμε στη διαδικασία των πέναλτι. Βρεθήκαμε με μεγάλη διαφορά μπροστά, όμως δεν κρατήσαμε αυτό το προβάδισμα και φτάσαμε στα πέναλτι. Ετσι είναι ο αθλητισμός, τα πέναλτι είναι και τύχη. Φτάσαμε πολύ κοντά. Ήταν ένα μεγάλο όνειρο για εμάς η συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό, φτάσαμε εκεί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στεναχωρημένοι, είναι λογικό.

Ωστόσο, είμαστε και περήφανοι, γιατί δουλέψαμε πολύ, τα δώσαμε όλα και βρεθήκαμε πολύ κοντά. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, στους συμπαίκτες μου, το παλέψαμε μέχρι τέλους. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο, ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα. Παλέψαμε για τον τεράστιο αυτόν σύλλογο. To ξαναλέω, ένα όνειρο για την ομάδα χάντμπολ πραγματοποιήθηκε, να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο έναν μεγάλο τελικό. Δεν τα καταφέραμε, αλλά ελπίζω ότι την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτεροι. Μικρά λάθη μας στοίχισαν ένα τρόπαιο που το θέλαμε πάρα πολύ», δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς