16.4 C
Athens

Ραντεβού «Μονέ» – Τεννέ το βράδυ της Πέμπτης!

Ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο είναι προπονητής υπό προθεσμία στον Απόλλωνα, κάτι που έχει αποκαλύψει το FWS.GR από το μεσημέρι της Κυριακής. Εδώ και τέσσερις μέρες λοιπόν, το θέμα είναι ποιος θα διαδεχθεί τον Ισπανό που πρόκειται να αποχωρήσει άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS.GR, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης πρόκειται να έχει απόψε ραντεβού με τον Μπάμπη Τεννέ, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μιας ακόμα επιστροφής του τελευταίου στη Ριζούπολη!

Συνήθως, όταν τα πράγματα φτάνουν σε αυτό το σημείο, η συμφωνία θεωρείται δεδομένη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο υπάρχει μια διαφορά. Ο Τεννές θέλει πολύ να προπονήσει ξανά τον Απόλλωνα, αλλά για να επιστρέψει έχει θέσει ως όρο να… μικρύνει στο μίνιμουμ ο αριθμός του «περίγυρου».

Πως μεταφράζεται αυτό σύμφωνα με τις καλά πληροφορημένες πηγής της ΠΑΕ; Επί της ουσίας σε «απενεργοποίηση» του Γιάννη Κόντη. Μένει λοιπόν, να δούμε αν ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης «αδειάσει» για χάρη του Τεννέ τον στενότερο συνεργάτη του τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν θα αρνηθεί ή αν θα βρει μια φόρμουλα συνεργασίας μεταξύ νέου προπονητή και τεχνικού διευθυντή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς