32.7 C
Athens

Τεν Χαγκ: Αν δεν με θέλουν άλλο, θα πάω αλλού να σηκώνω τρόπαια

Το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στον αέρα, παρά το γεγονός πως κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ολλανδός δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως αν δεν τον θέλουν άλλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάει αλλού να κερδίζει τρόπαια, φέρνοντας παράδειγμα και το περσινό τρόπαιο.

Αναλυτικά:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με δύο τρόπαια, πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Αν δεν με θέλουν άλλο, τότε θα πάω οπουδήποτε αλλού να κερδίσω τρόπαια, γιατί αυτό έκανα σε όλη μου την καριέρα.

Δεν ξέρω. Το μόνο πράγμα που κάνω είναι να προετοιμάζω την ομάδα μου, να την εξελίσσω. Αυτό είναι το έργο μου. Όταν μπήκα, μπορώ να πω ότι επικρατούσε ένα χάος. Τώρα είμαστε καλύτερα, αλλά δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε.

Το ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις τρόπαια. Θέλω να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δυναμικό, επιθετικό, αλλά στο τέλος πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια και τρόπαια.

Αυτή είναι η νοοτροπία που φέραμε. Αυτή ήταν η μοναδική μας ευκαιρία και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες και το επιτελείο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς