25 C
Athens

Μαυρογενίδης: Γράφτηκε το καλύτερο σενάριο, ο Ολυμπιακός θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα παιδιά

Η U19 του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, σφράγισε και το πρωτάθλημα Ελλάδας για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης χαρακτήρισε εκπληκτική τη φετινή πορεία και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την επόμενη μέρα αυτής της χρυσής φουρνιάς.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, το άξιζαν πέρα για πέρα. Η πορεία τους τα τελευταία δύο χρόνια είναι εκπληκτική. Το γκρουπ αυτών των παιδιών φτάνει στην ολοκλήρωσή του και το καλύτερο σενάριο που μπορούσαμε να γράψουμε ήταν να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδας, αφού κατάφεραν νωρίτερα κάτι ανεπανάληπτο να είναι πρωταθλητές Ευρώπης.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες, τους Ηλία Αμπατζίδη, Νίκο Κολοκυθά, Σπύρο Χριστόπουλο, Βασίλη Νάνο, Νίκο Κώστα, Γιάννη Ποταμιάνο και όλους όσους βοήθησαν και φυσικά στον κύριο Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Είναι ο προπονητής που ξεκίνησε όλη αυτήν την πορεία με αυτήν την ομάδα και ήταν πάντα δίπλα μας και το δικαιούται και αυτός πιο πολύ απ’ όλους. Η επόμενη ημέρα είναι αυτή που μετράει για τα παιδιά αυτά έχουμε μεγάλη ανυπομονησία για το πως θα εξελιχθεί, πιστεύουμε πολύ σε αυτά τα παιδιά και πιστεύω πως ο σύλλογος θα τους εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε ο προπονητής της Κ19.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς