25.5 C
Athens

Κάνααν: Βάλαμε μόνοι μας τους εαυτούς μας σε μία δύσκολη κατάσταση, θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για τα αίτια της ήττας στον ημιτελικό από τη Ρεάλ και έδωσε το σύνθημα για ερυθρόλευκη αντίδραση μέσω του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό με την ανώτερη Ρεάλ και όταν προσπάθησε να παίξει το μπάσκετ του στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ήδη αργά.

Οι Μαδριλένοι δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμά τους και τελικά πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Αϊζάια Κάνααν να στέκεται μετά τον αγώνα στα λάθη της ομάδας του που έβαλε μόνη της τον εαυτό της σε μια δύσκολη κατάσταση, όπως είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για αντεπίθεση μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός:

«Έβαλαν πολλά δύσκολα σουτ και απλώς έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Μόνοι μας βάλαμε τους εαυτούς μας σε μία δύσκολη κατάσταση, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ να μας υποστηρίξει.

Τώρα πρέπει να βγούμε και να παίξουμε για την περηφάνια μας. Ξέρουμε ότι τώρα πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο στο ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς