25.5 C
Athens

Ολυμπιακός χάντμπολ: Ιστορική βραδιά στο ΣΕΦ με φόντο την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα

Ο Ολυμπιακός έτοιμος να γράψει ιστορία στο χάντμπολ: Οι Ερυθρόλευκοι με τη δύναμη του κόσμου τους στη σάλα του ΣΕΦ θέλουν να κάνουν την ανατροπή κόντρα στην ισλανδική Βάλουρ για να κατακτήσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο, σε μία ούτως ή άλλως ιστορική και αξέχαστη σεζόν

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν απόψε (25/5, 20:00) την ισλανδική Βάλουρ σε έναν ιστορικό επαναληπτικό τελικό στη σάλα του ΣΕΦ, που αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο των Πειραιωτών καθώς ήδη έχουν πουληθεί περισσότερα από 5.000 εισιτήρια και η ζήτηση παραμένει αυξανόμενη.

Η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς θέλει μαζί με τον κόσμο της να ανατρέψει το εις βάρος της 30-26 από τον πρώτο τελικό στην Ισλανδία και το κίνητρό της φυσικά είναι τεράστιο καθώς διακυβεύεται μια ευρωπαϊκή κούπα, η πρώτη στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ των Ερυθρολεύκων που φέτος έκαναν την υπέρβαση των υπερβάσεων.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF TV).

Οι τυχεροί της κλήρωσης του ΑΘΛΟΥ

Η ενημέρωση για τα εισιτήρια:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου τελικού του EHF European Cup στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Σάββατο (25/5, 20:00), με αντίπαλο την Βάλουρ, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

Β) Από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά), την Πέμπτη (23/5) και την Παρασκευή (24/5) από τις 10:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο (10:00-19:00).

Γ) Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, το Σάββατο, από τις 12:00 έως την έναρξη του τελικού.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€

* Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας του χάντμπολ και οι κάτοχοί τους μπορούν να παραλαμβάνουν το εισιτήριο τους από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων.
* Στον τελικό με την Βάλουρ δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς