29.8 C
Athens

Μπαράκ: Είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να παίξει υπό πίεση λόγω έδρας, όλα θα εξαρτηθούν από εμάς

Για τη μεγάλη πρόκληση στον τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό μίλησε ο Τσέχος μέσος της Φιορεντίνα, Αντονίν Μπαράκ.

Συγκεκριμένα τόνισε πως η ομάδα του αξίζει φέτος να τελειώσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο, υπογραμμίζοντας πως η πίεση ίσως θα είναι στον Ολυμπιακό λόγω έδρας, για να καταλήξει πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόδοση της ομάδας του στον τελικό της ερχόμενης Τετάρτης.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Όλοι έχουμε το ίδιο όνειρο, υπάρχει ακόμη η απογοήτευση για τους χαμένους τελικούς την περασμένη σεζόν και αυτή τη φορά θέλουμε να φέρουμε ένα τρόπαιο στην Φλωρεντία. Το αξίζει η πόλη και η ομάδα, θα ήταν ωραίο να κλείσουμε τη σεζόν με ένα τρόπαιο.

Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στην Αθήνα αλλά θα χρειαστεί ένα μεγάλο ματς, όπως αυτό που έκανε η Αταλάντα στον τελικό του Europa League.

Θα πρέπει να έχουμε το ίδιο μυαλό με τους νερατζούρι για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας», τόνισε στις δηλώσεις του μετά από τον αγώνα στη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι, για να συμπληρώσει με νόημα:

«Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό, σημαίνει πως είναι δυνατή ομάδα. Σε ένα μόνο ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα, θα έχουν και ώθηση από το ελληνικό κοινό και ξέρουμε πόσο μετράει να αγωνίζεσαι σε ένα καυτό στάδιο.

Είναι ωστόσο πιθανό να παίξουν υπό πίεση. Εν πάσει περιπτώση, όλα θα εξαρτηθούν από εμάς, θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς