30.8 C
Athens

Επικός Πέρο Άντιτς σε Σλούκα: «Malaka wake up, έχεις παίξει σε καλύτερες ομάδες που πήραν τη Euroleague!» (pic)

Ο Πέρο Άντιτς είναι ένας από εκείνους που πανηγύρισαν το θρυλικό back to back της διετίας 2012 – 2013. Ο Ολυμπιακός του άνοιξε την πόρτα του NBA έστω και στα 31 του και ο πρώην άσος των Hawks δεν ξέχασε ποτέ τους Ερυθρολεύκους, έχοντας πολλάκις δείξει την αγάπη του στον σύλλογο αλλά και τους τότε συμπαίκτες του.

Η δήλωση που έκανε ο Κώστας Σλούκας στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης («ο Παναθηναϊκός του 2009 ήταν η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Euroleague») προκάλεσε κάμποσες αντιδράσεις. Όπως και να το κάνουμε, για έναν άνθρωπο που ήταν μέλος της ομάδας που έσπειρε τον τρόμο στο φάιναλ φορ του Λονδίνου το 2013, η παραπάνω δήλωση είναι σίγουρα ατυχέστατη.

Εκτός αν ο νυν αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν θυμόταν πως οι Πράσινοι νίκησαν και τα δυο ματς εκείνου του φάιναλ φορ στο καλάθι. Σε αντίθεση δηλαδή με ό,τι συνέβη στο Λονδίνο όπου η ομαδάρα του Μπαρτζώκα πήρε παραμάζωμα την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό και τη Ρεάλ στον τελικό.

Ο Άντιτς πήρε χαμπάρι τη δήλωση του Σλούκα και φρόντισε να βάλει άγριο χέρι στον πρώην συμπαίκτη του σε Ολυμπιακό και Φενέρ (πανηγύρισαν την κούπα της Euroleague το 2017) με ένα πολύ αιχμηρό story στο instagram, το οποίο μάλιστα συνοδευόταν και από ένα… αχνιστό καφέ emoji:

«Malaka, ξύπνα! Έχεις παίξει σε καλύτερες ομάδες που πήραν τη Euroleague» έγραψε ο Άντιτς, ρίχνοντας ένα χοντρό καρφί στον άνθρωπο που εδώ και καιρό πασχίζει σε κάθε ευκαιρία να δείξει πόσο… Παναθηναϊκός είναι!

malaka wake up Πέρο Άντιτς Κώστας Σλούκας

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς