30.8 C
Athens

Χεζόνια: Ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη

Απίστευτη αποθέωση του Μάριο Χεζόνια στον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα λίγες ώρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό της Ρεάλ με τους Ερυθρόλευκους

Απίστευτη αποθέωση του Μάριο Χεζόνια στον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα λίγες ώρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό της Ρεάλ με τους Ερυθρόλευκους για το Final Four της Euroleague.

Ο Κροάτης αστέρας των Μαδριλένων αποθέωσε τον Έλληνα κόουτς χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο της Ευρώπης, παρότι φέτος παρέδωσε αυτό το βραβείο (το είχε κερδίσει για δύο σερί χρονιές) στον τεχνικό της Ρεάλ, Τσους Ματέο.

Αναλυτικά τα λόγια του Χεζόνια στην κάμερα της NOVA:

«Είχαμε λίγο καλύτερη σεζόν από πέρσι, αλλά δεν μετράει εδώ. Τώρα είναι δύο τελικοί και αυτοί έχουν σημασία. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ ταλέντο, αλλά ο Ολυμπιακός απέδειξε τι μπορεί να κάνει. Είναι μια δοκιμασμένη ομάδα, αξίζει τον σεβασμό μας. Έχει τον καλύτερο προπονητή, πήρε τους παίκτες που ήθελε για το σύστημά του. Εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και το παιχνίδι μας».

Για τον εαυτό του: «Νιώθω σε μια πιο ώριμη κατάσταση και λίγο περισσότερο ηγέτης. Είμαι περιτρυγισμένος από παίκτες-ηγέτες, κέρδιζα πράγματα και βλέποντας πως συμπεριφέρονται μέσα στο παρκέ. Είχα τους καλύτερους δασκάλους στον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Δε με ενδιαφέρει τι γράφεται και λέγεται για το μέλλον μου. Νοιάζομαι για την ομάδα μου και τους φιλάθλους μας και δεν επηρεάζομαι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς