30.8 C
Athens

Παναθηναϊκός Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-4: Ερυθρόλευκο πάρτι με χατ-τρικ Μπα

Με εμφατική νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Super League 2 ο Ολυμπιακός Β’.

Ο Παναθηναϊκός Β’ υποδέχθηκε τους Ερυθρόλευκους στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής που ωστόσο δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική. Αυτός που θριάμβευσε ήταν ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος διέλυσε τους Πράσινους με 1-4.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους ο Αλγκασίμ Μπα που πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Αυτός ήταν που άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα, για να έρθει η απάντηση από τους Πράσινους στο 30′ με τον Καλοσκάμη.

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, αλλά στο 50′ ο Μπα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και έδωσε κι πάλι προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο μεγάλωσε ο Σαπουντζής δύο λεπτά αργότερα.

Το χατ-τρικ του Μπα ολοκληρώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 75′ για το κερασάκι στην τούρτα από πλευράς Ερυθρολεύκων και το τελικό 1-4.

Παναθηναϊκός Β’ (Αντωνίου): Καρακασίδης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (75′ Χατζηϊωάννου), Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Σαρδέλης (66′ Μαντσίνι), Νταμπίζας, Λάμψιας (75′ Τσεβάς), Καραμπάς (66′ Τουρκοχωρίτης)

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Μπότης, Μπα (75′ Βλαχομήτρος), Λάιτνερ (80′ Καράκουτης), Ρέτσος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης (46’Αργυρίου), Ιμπαγάσα (71′ Πατήρας), Σαπουντζής, Τανούλης, Πινακάς (46′ Σγουρός)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς