30.8 C
Athens

Νίκο Γκονζάλες: Η επιθυμία για εκδίκηση είναι μεγάλη, ξέρουμε πως το γήπεδο θα είναι «καυτό»

Σε ρυθμούς τελικού Conference League κινούνται άπαντες και στη Φιορεντίνα, με τους Βιόλα να έχουν μπροστά τους ένα σημαντικό ματς με την Κάλιαρι την Πέμπτη (23/5) για τη Serie A πριν στρέψουν ολικά την προσοχή τους στον Ολυμπιακό.

Στα πλαίσια της Media Day της ιταλικής ομάδας ο Νίκο Γκονζάλες, που έχει κάνει τη διαφορά φέτος στη Φλωρεντία, τόνισε πως η επιθυμία της ομάδας του για εκδίκηση μετά τον περσινό χαμένο τελικό είναι μεγάλη ενώ πρόσθεσε πως θα είναι έτοιμη για την καυτή ατμόσφαιρα στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρω την ευθύνη να φορέσω αυτή τη φανέλα. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τη Φιορεντίνα, να δούμε αν αυτή τη φορά θα είναι αρκετό για να σηκώσω ένα τρόπαιο. Μετά τον τραυματισμό δεν πέρασα πολύ εύκολα, αλλά σήμερα νιώθω υπέροχα. Ανεβάζω επίπεδο στα πιο σημαντικά ματς.

Το γήπεδο θα είναι “καυτό”, αλλά το έχουμε συνηθίσει μετά τους περσινούς τελικούς. Ξέρω ότι πολλοί από τους φιλάθλους μας θα είναι επίσης εκεί και αυτό με κάνει ακόμα πιο ενθουσιασμένο. Η επιθυμία για εκδίκηση είναι μεγάλη, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ. Προτιμώ να παραμένω ήρεμος και συγκεντρωμένος, περιμένοντας το τελευταίο σφύριγμα και ελπίζοντας να μπορέσω να πανηγυρίσω. Λείπει το κερασάκι στην τούρτα, που είναι η κατάκτηση ενός τροπαίου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς