31.4 C
Athens

Ταβάρες: Έχουμε ηγέτες, η Ρεάλ είναι η ομάδα που μπορεί να σπάσει την κατάρα της κανονικής περιόδου

Η Ρεάλ είναι η ομάδα που μπορεί να σπάσει την κατάρα που θέλει όποια ομάδα τερματίζει πρώτη στην κανονική διάρκεια της EuroLeague να μην κατακτάει τον τίτλο, σύμφωνα με τον Έντι Ταβάρες.

Ο ψηλός από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final Four και τόνισε πως η Βασίλισσα έχει παίκτες που είναι ηγέτες και μπορούν να την οδηγήσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε παίκτες ηγέτες που μπορούν να μας οδηγήσουν στη νίκη. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα όπλα της ομάδας μας και χαίρομαι που θα έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο κόουτς Ματέο: «Ο κόουτς με εμπιστεύεται και έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε την κούπα δεύτερη σερί χρονιά. Θέλουμε να το κάνουμε για να γράψουμε ιστορία. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ κι απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε ξανά».

Για την «κατάρα» που κουβαλάει η ομάδα που τερματίζει πρώτη στην κανονική διάρκεια: «Αν μια ομάδα μπορεί να βάλει τέλος στην κατάρα πως η πρώτη ομάδα της κανονικής περιόδου δεν κατακτά τον τίτλο, αυτή είναι η Ρεάλ. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Για την εμπειρία που δίνει ο Ρούντι Φερνάντεθ που θα αγωνιστεί για τελευταία φορά σε τέτοια παιχνίδια: «Ο Ρούντι είναι από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες για όσα κάνει στο γήπεδο και εκτός. Θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας να τον βοηθήσουμε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα στην τελευταία σεζόν της καριέρας του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς