31.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα η πρώτη προπόνηση για τον τελικό του Conference κόντρα στη Φιορεντίνα

Την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι στις 29 Μαΐου κόντρα στη Φιορεντίνα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει του ιστορικού τελικού του Conference League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Βάσκος τεχνικός και το μυαλό όλων βρίσκεται πλέον στο τελευταίο και μεγαλύτερο ματς της σεζόν.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, με τους συνεργάτες του Βάσκου τεχνικού να έχουν χωρίσει το γήπεδο σε συγκεκριμένους χώρους.

Πριν από αυτό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μάζεψε όλους τους ποδοσφαιριστές πλην των τερματοφυλάκων και τους μίλησε για το πρόγραμμα της προπόνησης και για το τι θέλει απ’ αυτούς.

Στη συνέχεια υπήρξε προπονητική δίτερμα στο μισό γήπεδο, αλλά όχι με όλους τους παίκτες. Συγκεκριμένα χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έγινε ένα μίνι rotation με τους παίκτες να παίζουν ελεύθερα.

Στην προπόνηση που ήταν ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου, βρέθηκαν και λίγοι φίλοι των Ερυθρολεύκων με πρόσκληση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέλη των χορηγών του συλλόγου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς