23.8 C
Athens

Αταμάν: Οι χούλιγκαν προκαλούν τέτοια συμβάντα, ελπίζω η γερμανική Αστυνομία να πήρε το μάθημά της

Φανερά επηρεασμένος ήταν για αρκετές ώρες ο Εργκίν Αταμάν μετά τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από 20 οπαδούς της Φενέρμπαχτσε στο ξενοδοχείο των αποστολών.

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το συμβάν και έκανε λόγο για μια δυσάρεστη κατάσταση ενώ υποστήριξε πως δεν έχει θέμα με τον τούρκικο σύλλογο αλλά με τους χούλιγκαν των ομάδων.

Επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις μετά την ένταση με Αταμάν και οπαδούς της Φενέρ, στο ξενοδοχείο και ο Έλληνας πρόξενος

«Δυστυχώς βιώσαμε μια δυσάρεστη κατάσταση. Φυσικά, δεν σκέφτομαι ότι αυτό που συνέβη θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχω κάποιο θέμα με τους απλούς φίλους της Φενέρμπαχτσε ούτε με τον σύλλογο. Δυστυχώς, υπάρχουν χούλιγκαν που συχνά προκαλούν τέτοιες συμπεριφορές σε κάθε σύλλογο και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ελπίζω η γερμανική Αστυνομία να πήρε το απαραίτητο μάθημα και να παράσχει την απαραίτητη προστασία σε όλες τις ομάδες. Οι δικοί μας οπαδοί θα έρθουν επίσης εδώ. Ελπίζω αυτό το συμβάν να δώσει ένα παράδειγμα. Ο Τούρκος πρόξενος ήρθε εδώ και μας υποστήριξε. Τελοσπάντων, τώρα υπάρχει ένα ματς. Όλες οι ομάδες ήρθαν εδώ μετά από μεγάλο μαραθώνιο. Θα βγούμε έξω στο γήπεδο να παλέψουμε», ανέφερε στο τούρκικο πρακτορείο ειδήσεων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς