26 C
Athens

Αντετοκούνμπο: Ακούγεται πολύ ωραίο στα αυτιά μου να είμαι πρωταθλητής NBA και EuroLeague

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο περιμένει με ανυπομονησία το Final Four και όπως υπογράμμισε, δεν υπάρχει καμία πίεση για τον Παναθηναϊκό, με τον στόχο να είναι η κατάκτηση του τίτλου.

«Νομίζω γι’ αυτό είμαστε στο αεροδρόμιο σήμερα, για να διεκδικούμε τίτλους. Θα πάμε στο φάιναλ φορ, θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία για εμάς, είναι η πρώτη μου φορά που πάω, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος και ελπίζω να κερδίσουμε.

Ακούγεται πάρα πολύ ωραίο στα αυτιά μου το να είμαι πρωταθλητής NBA και πρωταθλητής Euroleague. Έχουμε μιλήσει με τον Γιάννη και μου είπε πάλι τα ίδια. “Μπες μέσα, παίξε με ενέργεια, προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος”. Ο στόχος είναι να κερδίσεις το παιχνίδι και μένεις συγκεντρωμένος σε αυτό. Τώρα η ιστορία ότι κάποιος ήταν εδώ ή ότι κάποιος έχει έχθρα με κάποια ομάδα δεν νομίζω ότι είναι σημαντικά. Πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πίεση.

Παίζεις σε ένα ουδέτερο γήπεδο, πας εκεί για να κερδίσεις και είναι τώρα 25% για όλους μας. Έχουν όλοι την ευκαιρία να κερδίσουμε το κύπελλο, για εμάς δεν υπάρχει πίεση και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αν υπάρχει μυστικό; Η σκληρή δουλειά είναι το μυστικό. Αυτό, κάθε μέρα. Το consistency. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ», δήλωσε πριν την αναχώρηση για Βερολίνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς