24.8 C
Athens

Οι τιμές, τα προνόμια και οι περίοδοι διάθεσης των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα νέα εισιτήρια διαρκείας και όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας που θα τα προμηθευτούν ενόψει της νέας σεζόν

Τις τιμές και τα προνόμια των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024/25 παρουσίασε την Τετάρτη (22/5) στο Καραϊσκάκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η χρονιά που ακολουθεί είναι ιστορική για τον σύλλογο που συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και για αυτό πριν από την παρουσίαση, έγινε η αποκάλυψη του επετειακού σήματος που θα φορούν όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.

Καραπαπάς: Η ΕΠΟ έδωσε σουίτα στην ΑΕΚ και όχι στη Φιορεντίνα, ο κ. Φιλιππούσης πήρε 1.500 εισιτήρια και τα μοίρασε κατά το δοκούν

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται φέτος μόνο ηλεκτρονικά, με τις τιμές για την πρώτη περίοδο από 27 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου μα ξεκινούν από τα 195 ευρώ, ενώ από τις 19 Ιουνίου να εκκινούν από 250 ευρώ.

Όσοι φίλοι του Ολυμπιακού προμηθευτούν τα διαρκείας τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του συλλόγου (εγχώρια, ευρωπαϊκά, φιλικά) ενώ θα υπάρξουν και ξεχωριστά προνόμια σε διάφορες κατηγορίες.

Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η αγορά της κάρτας Μέλους που ανέρχεται στα 75 ευρώ.

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο Κώστας Καραπαπάς για την αύξηση των τιμών εξήγησε χαρακτηριστικά ότι: «Υπάρχει μία αύξηση, είναι κοντά σε αυτές του 2012 όπου λόγω της κρίσης και του κορωνοϊου ήταν προσφορά. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει μισές τιμές σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Ήταν μία προσφορά του συλλόγου για τις δύσκολες εποχές. Με τους ανταγωνιστές μας και τα υπόλοιπα σπορ. Έχει στο πακέτο και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και όχι μόνο ελληνική. Θα έβλεπε 30 αγώνες αν δεν υπήρχε αυτή η ηλίθια κίνηση του κράτους.

Ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί ένα περιβάλλον και να έχει τα μισά έσοδα. Από εκεί και πέρα, τα επιπλέον χρήματα για τον Ερασιτέχνη, είναι χρήματα που στηρίζουν αυτό που λέγαμε. Έχει κατακτήσει εκαντοντάδες τίτλους. Εμείς δεν μετράμε τα επιτραπέζια τάβλι που μετρούν άλλοι. Αυτό έχει γίνει από την στήριξη του κόσμου αλλά και του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο σκοπός είναι ιερός. Τα διαρκείας είναι βασική πηγή εσόδων για έναν σύλλογο και είναι το 1/4 των εσόδων ενός συλλόγου. Σε μία εποχή, που θα αλλάξουμε ταχύτητα και στοχεύουμε ευρωπαϊκά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς