24.8 C
Athens

Λεπενιώτης: Πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν 5.000 Ολυμπιακοί στο Βερολίνο, πιο μεγάλη η ζήτηση κι από το Βελιγράδι

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, έκανε δηλώσεις κατά την αναχώρηση των Ερυθρολεύκων για το Βερολίνο και ανέφερε πως σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει στη διάθεση του θα βρίσκονται 5.000 φίλοι της ομάδας στη γερμανική πρωτεύουσα.

Ο Νίκος Λεπενιώτης μίλησε με αριθμούς και αποκάλυψε πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δώσει η EuroLeague, μέχρι αυτή τη στιγμή 4.000 εισιτήρια έχουν καταλήξει σε χέρια οπαδών του Ολυμπιακού, 2.000 σε φίλους του Παναθηναϊκού, 1.500 στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε και λιγότερα από 1.000 στους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιπλέον ανέφερε πως η ζήτηση ήταν τεράστια και ξεπέρασε ακόμη και αυτή για το Final Four του Βελιγραδίου δύο χρόνια πριν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς αντιμετωπίσαμε πιο μεγάλη ζήτηση ακόμα και από το Βελιγράδι. Ήταν κάτι εξωπραγματικό όλο αυτό που έγινε και ήταν η χειρότερη συνθήκη από πλευράς εισιτηρίων που πήραμε από την EuroLeague. Δηλαδή πήραμε τα λιγότερα εισιτήρια από όλα τα Final Four που έχουμε συμμετάσχει.

Η εικόνα που έχουμε εμείς, επίσημα, από την Ευρωλίγκα είναι ότι αυτή τη στιγμή 4.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το Final Four, 2.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, 1.500 φίλαθλοι της Φενέρ και λιγότεροι από 1.000 της Ρεάλ. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν 5.000 Ολυμπιακοί στο γήπεδο του Βερολίνου.

Αυτή είναι η εικόνα που έχουμε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο. Οι αιτήσεις ήταν χιλιάδες. Με την απόφαση που πήραμε να δώσουμε ουσιαστικά μόνο στους κατόχους διαρκείας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια διαδικασία πιο αξιοκρατική».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς