24.8 C
Athens

Οι έδρες των τελικών Champions, Europa και Conference League την επόμενη διετία, με έναν αστερίσκο από την UEFA

Τις έδρες των τελικών των τριών μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η UEFA.

Όπως έγινε γνωστό, ο τελικός του Champions League το 2026 θα διεξαχθεί στην «Puskas Arena» στην Ουγγαρία. Γνωστή θα είχε και η έδρα του τελικού του 2027, ωστόσο υπάρχει ένας αστερίσκος από την UEFA σχετικά με τα έργα ανακαίνισης που θα γίνουν στο «San Siro» και η τελική απόφαση θα παρθεί τον Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά τις άλλες δύο διοργανώσεις, ο τελικός του Europa League το 2026 θα γίνει στο «Besiktas Park» της Κωνσταντινούπολης και εκείνος του 2027 στο «Stadion Frankfurt» της Φρανκφούρτης, ενώ του Conference League θα διεξαχθεί το 2026 στο «RB Arena» της Λειψίας.

Τέλος, αυτός του 2027 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο που θα γίνει μία χρονιά νωρίτερα αυτός του Europa League, στο «Besiktas Park».

Να θυμίσουμε πως ο φετινός τελικός του Champions League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ θα διεξαχθεί «Γουέμπλεϊ», του Europa League (Αταλάντα – Λεβερκούζεν) στο «Aviva Stadium» και του Conference League κόντρα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα στην OPAP Arena.

Να θυμίσουμε ότι για το 2025 ο τελικός του Champions League θα γίνει στην «Allianz Arena» (Μόναχο), ενώ εκείνοι του Europa League και Conference League σε «San Mames» (Μπιλμπάο) και «Βρότσλαβ Στέιντιουμ» (Βρότσλαβ).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς