27.6 C
Athens

Μπιράγκι: Πιστεύουμε πάρα πολύ, κουβαλάμε πίσω μας και την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς

Ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα μετράει αντίστροφα (29/5) και όπως είναι λογικό, το μυαλό των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων βρίσκεται εκεί.

Αυτό δεν μπόρεσε να το κρύψει ούτε ο Κριστιάνο Μπιράγκι, αν και προσπάθησε να βάλει ως προτεραιότητα το ματς με την Κάλιαρι για τη Serie A. Ο αρχηγός της Φιορεντίνα ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε 100% να βρίσκεται στον τελικό και στάθηκε στην εμπειρία που υπάρχει από την περασμένη σεζόν όπου κι πάλι οι Βιόλα πήγαν μέχρι το τέλος του δρόμου στη διοργάνωση, αλλά ηττήθηκαν από τη Γουέστ Χαμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αρχικά έχουμε το ματς της Πέμπτης με την Κάλιαρι στο μυαλό μας γιατί θέλουμε να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι αναπόφευκτο η σκέψη μας να πηγαίνει στον τελικό που θα είναι το παιχνίδι και ελπίζουμε να έχουμε γεμίσει με εμπειρία.

Η άποψή μου είναι πως όταν φτάνεις σε έναν στόχο είναι επειδή πιστεύεις από την αρχή. Εμείς πιστεύαμε πάντα και ξέραμε πως θα έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε το στόχο μας.

Και αυτό είναι το σωστό βραβείο για όσα κάναμε αυτά τα χρόνια. Πιστεύουμε πάρα πολύ, είναι ένας τελικός, ένα και μόνο παιχνίδι που δεν έχεις περιθώρια λάθους. Σίγουρα κουβαλάμε πίσω μας την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς.

Εκεί χάσαμε το τρόπαιο από δικό μας λάθος, ελπίζουμε να μην το διαπράξουμε και αυτή τη φορά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς