26 C
Athens

Με ειδική άδεια θα κυκλοφορούν τη μέρα του τελικού οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του τελικού του Conference League δεν κινούνται μόνο οι δύο φιναλίστ της 29ης Μαΐου, αλλά και όλοι όσοι εμπλέκονται προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Το πρωί της Τετάρτης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη, αποφασίστηκε να υπάρχουν τουλάχιστον 5 ζώνες ελέγχου, που θα ξεκινούν σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το γήπεδο, με τα εισιτήρια να ελέγχονται από την πρώτη κιόλας ζώνη. Μάλιστα, στην τελευταία ζώνη ελέγχου, περίπου 70 μέτρα από την OPAP Arena, θα κατασκευαστεί μεταλλικός φράκτης περιμετρικά του γηπέδου, όπου και θα γίνεται ο τελικός έλεγχος.

Στις ζώνες ελέγχου θα επιχειρήσουν πάνω από 3.000 χιλιάδες αστυνομικοί, στους οποίους δεν υπολογίζονται τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, της Κρατικής Υπηρεσίας και άλλων ειδικών υπηρεσιών καθώς και αστυνομικοί που θα διατεθούν για τα ειδικά μέτρα για τους επίσημους.

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο τελικός του Conference League

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, την ημέρα του τελικού, οι κάτοικοι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα μπορούν να κυκλοφορούν και να επιστρέφουν στα σπίτια τους μόνο με ειδικές άδειες. Τις σχετικές διαπιστεύσεις θα πρέπει να προμηθευθούν από το αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να περνούν χωρίς πρόβλημα από τους αυστηρούς ελέγχους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς