26 C
Athens

Euroleague: Ο Κίναν Έβανς, ο Μάικ Τζέιμς και άλλοι 12 δίνουν… 0% πιθανότητες κούπας στον Ολυμπιακό!

Κίναν Έβανς, Μάικ Τζέιμς, Τζόελ Μπολομπόι και άλλοι 11 δίνουν... 0% πιθανότητες στον Ολυμπιακό για κατάκτηση της Euroleague, ενώ ο πρώην του Παναθηναϊκού Ντεσόν Τόμας μαζί με άλλους δυο «βλέπει» τους Πράσινους νικητές

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Final 4 του Βερολίνου είναι η Ρεάλ, σύμφωνα με σχετική έρευνα του Basketnews, που ρώτησε 14 παίκτες από ομάδες της Euroleague τις προβλέψεις τους για τους νικητές των ημιτελικών και του τελικού.

Οι μισοί παίκτες (Μάικ Τζέιμς, Μπόνζι Κόλσον, Κίναν Έβανς, Τζόελ Μπολομπόι, Ίφε Λούντμπεργκ, Ντάνιελ Οτούρου και Τζαλίν Σμιθ) «ψήφισαν» τη Βασίλισσα ως την ομάδα που θα πανηγυρίζει στην Uber Arena το βράδυ της Κυριακής, τέσσερις από αυτούς βλέπουν νικητή τον Παναθηναϊκό (Τσίμα Μονέκε, Μπίλι Μπάρον, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Ντεσόν Τόμας) και τρεις επέλεξαν τη Φενέρμπαχτσε (Ντέιμιεν Ίνγκλις, Ρόκας Γιοκουμπάιτις, Γκάμπριελ Πρόσιντα).

Το πιο εντυπωσιακό βεβαίως είναι ότι κανένας από τους 14 παίκτες που ρωτήθηκαν δεν θεωρεί την ομάδα του Μπαρτζώκα ικανή να σηκώσει την κούπα, ενώ μόλις δύο, ο Λούτσιτς και ο Τόμας, πιστεύουν ότι οι Ερυθρόλευκοι θα περάσουν τη Ρεάλ στον δεύτερο ημιτελικό – αλλά θα χάσουν από τον Παναθηναϊκό στον τελικό.

Η υποτίμηση του Ολυμπιακού λαμβάνει… ιστορικές διαστάσεις, σε βαθμό που οι γνώστες της πρόσφατης ιστορίας της Euroleague αρχίζουν να θυμούνται τι είχε συμβεί την προηγούμενη φορά που οι Ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν σε φάιναλ φορ με την ταμπέλα του απόλυτου αουτσάιντερ…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς