26 C
Athens

Γκριγκόνις: Λένε ότι όλες οι ομάδες έχουν 25% πιθανότητες για τον τίτλο, αλλά φαβορί είναι η Ρεάλ

Για το Final 4 της Euroleague, στο οποίο έχρισε φαβορί τη Ρεάλ, μίλησε στη NOVA ο Μάριους Γκριγκόνις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Παναθηναϊκού:

Για το ματς Μονακό – Φενέρ και τον Οκόμπο: «Αυτό που μας άλλαξε τη χρονιά ήταν ο τρόπος που έπαιξε στο τέλος ο Έλι Οκόμπο, προσπάθησε να χάσει τη βολή, πέταξε την μπάλα στη στεφάνη, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω γιατί και η άμυνά του στο τέλος δεν ήταν τόσο καλή. Δε μ’ αρέσει να παρακολουθώ τον εαυτό μου να αγωνίζεται, το είδα το τρίποντο, είχε πλάκα αλλά αυτό ήταν».

Για τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου: «Όλοι λένε ότι οι μονομάχοι έχουν 25% πιθανότητες, αλλά στα χαρτιά κι αν κοιτάξεις όλη τη σεζόν, η Ρεάλ έχει περισσότερες πιθανότητες να το πάρει. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μοιάζει με λαχείο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε τι μέρα θα βρεθείς, αν μία ομάδα παρουσιαστεί σε καλύτερη κατάσταση, βάλει περισσότερα τρίποντα, τότε θα νικήσει. Σίγουρα η Ρεάλ έχει περισσότερες πιθανότητες, αλλά στο τέλος της ημέρας όλοι είμαστε ίσοι».

Για τη Φενέρ: «Αν ψάξεις βρίσκεις πολλές ιστορίες, αλλά όταν πατάς παρκέ δεν τα σκέφτεσαι αυτά. Σίγουρα ούτε ο Καλάθης με τον Παπαγιάννη θα σκέφτονται ότι αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, όταν παίζεις ξεχνάς τα πάντα, είσαι ανταγωνιστικός και θέλεις να νικήσεις. Ο Σάρας θα έχει προετοιμάσει το σχέδιό του, πώς να πάρει το ματς. Είναι δύο εντελώς διαφορετικές προπονητικές προσεγγίσεις, δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες και θα δούμε τι θα βγει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς