27.7 C
Athens

Παπαβασίλης: Θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο ΣΕΦ, ανατρέψιμο το σκορ του πρώτου παιχνιδιού

Ο Γιώργος Παπαβασίλης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για τον δεύτερο ευρωπαϊκό τελικό στο ΣΕΦ με φόντο την κατάκτηση του EHF Cup απέναντι στη Βαλούρ. Ο 24χρονος παίκτης των Ερυθρόλευκων εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να βελτιώσει κάποια πράγματα και να γυρίσει το ματς με τους Ισλανδούς ώστε να φτάσει στην πανηγυρίσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ.

«Σχεδόν έφτασε η ώρα για τον πρώτο εντός έδρας τελικό, τη φετινή σεζόν. Και ο πρώτος τελικός είναι… ευρωπαϊκός! Αύριο, παίζουμε με την Δράμα και στη συνέχεια, έρχεται μία μεγάλη στιγμή για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Είμαστε αισιόδοξοι ότι βελτιώνοντας κάποια συγκεκριμένα πράγματα μέσα στην εβδομάδα, το σκορ του πρώτου παιχνιδιού είναι ανατρέψιμο.

Μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου! Το γεγονός ότι παίζουμε στο ΣΕΦ, μας δίνει έξτρα κίνητρο στην προσπάθεια μας. Καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει το βροντερό παρών και να μας βοηθήσει, με τη φωνή του, να φτάσουμε όλοι μαζί στον πρώτο μας ευρωπαϊκό τίτλο! Και φυσικά, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Είμαστε μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, μπροστά σε μία ιστορική στιγμή στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο ΣΕΦ», δήλωσε ο διεθνής εξτρέμ της ομάδας του Ζέλικο Μπάμπιτς.

Θυμηθείτε ΕΔΩ πώς θα προμηθευτείτε εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς