31.9 C
Athens

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο: «Καμία ομάδα δεν έχει αυτή τη στιγμή την ισχύ μας, δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα»

Η νίκη κόντρα στη Λαμία δεν αποδείχθηκε αρκετή για την ΑΕΚ, η οποία απώλεσε το πρωτάθλημα. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση τη Δευτέρα και ευχαρίστησε τον κόσμο της για όλη τη στήριξη κατά τη διάρκεια της χρονιάς υποστηρίζοντας πως η διαφορά στην προσέλευση συγκριτικά με τις άλλες ομάδες ήταν χαοτική, κάτι που σύμφωνα με την ΑΕΚ, πιστοποιεί τη μεγάλη δυναμική του συλλόγου που θέτει υψηλούς στόχους για την επόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που γέμισαν ασφυκτικά την OPAP Arena και στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τη Λαμία.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την ασύλληπτη συμπαράστασή σας και την ασύγκριτη ενέργειά σας και αυτή τη φορά. Σας ευχαριστούμε και για την έκφραση απόλυτης στήριξης στο τέλος του αγώνα, παρότι η κατάληξη δεν ήταν αυτή που θα μας έκανε χαρούμενους. Σας ευχαριστούμε για την υποδειγματική παρουσία σας και σε αυτό το παιχνίδι.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με την OPAP Arena να είναι η μοναδική αήττητη έδρα στις εγχώριες διοργανώσεις και η μοναδική που δεν έμεινε ποτέ άδεια, είτε ολόκληρη είτε ένα μέρος της, λόγω κάποιας τιμωρίας. Ένα ακόμη παράσημο για τους οπαδούς και το σύνολο του οργανισμού της ΑΕΚ.

Η συγκλονιστική δυναμική του κόσμου της ΑΕΚ, μας έφερε και πάλι πρώτους στον αριθμό των εισιτηρίων, πολύ μακράν του δεύτερου. Παρά το γεγονός πως τέσσερις ομάδες διεκδικούσαν το πρωτάθλημα σχεδόν έως το τέλος, η διαφορά στην προσέλευση των φίλων της ΑΕΚ στο γήπεδο σε σχέση με τους υπόλοιπους ήταν χαοτική.

Νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε όλους θερμά και για αυτό.

Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει αυτήν τη στιγμή την ισχύ της ΑΕΚ στα πεδία της μαζικής παρουσίας οπαδών και της ενότητας ομάδας και κόσμου. Αυτός ο δεσμός ψυχής, όπως επιβεβαιώθηκε με εκκωφαντικό τρόπο και το τελευταίο βράδυ της φετινής σεζόν, δεν σπάει με τίποτα και δεν μπορεί να απειληθεί από κανέναν!

Για όλους όσοι αγωνίζονται και δουλεύουν για την ΑΕΚ από οποιοδήποτε πόστο, η αγάπη των φιλάθλων αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για να εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους και να ανταποδώσουν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που εισπράττουν.

Ταυτόχρονα αυξάνει και το αίσθημα ευθύνης τους ώστε τόσο η ομάδα όσο και συνολικά ο οργανισμός να συνεχίσουν να βελτιώνονται, να αναπτύσσονται, να δυναμώνουν σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕΚ της OPAP Arena, της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι μία άλλη ΑΕΚ! Κι αυτό δεν το νιώθουμε μόνο εμείς οι ΑΕΚτζήδες. Το νιώθουν και οι ανταγωνιστές μας.

Στο κανονικό ποδόσφαιρο, αυτό που πάλεψε η ΑΕΚ να επαναφέρει στην Ελλάδα, υπάρχουν και ατυχείς στιγμές και συγκυρίες. Αλλά για αυτήν την ΑΕΚ δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα! Με τη δύναμη που μας δίνετε, κοιτάμε μόνο μπροστά!

Από σήμερα σκεφτόμαστε μόνο τις νέες αγωνιστικές προκλήσεις και το πώς θα υλοποιήσουμε τους επόμενους υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είστε δίπλα μας για να τους πετύχουμε.

Και πάλι σας ευχαριστούμε!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς