29.4 C
Athens

Κάηκε η Τούμπα: Η φιέστα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ μπροστά σε 50.000 κόσμο

Η Τούμπα πήρε φωτιά τα ξημερώματα της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μπροστά σε 50.000 οπαδούς του την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος της ιστορίας του

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής για τέταρτη φορά στην ιστορία του! Και μάλιστα με τι τρόπο. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν στο -7 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ με τέσσερις αγωνιστικές να μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος. Τι έκανε; 4/4 και πήρε το δώρο του Ολυμπιακού για να προσπεράσει και να κλείσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παίρνοντας τη νίκη στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου του, του Άρη.

 

Το σκηνικό γιορτής είχε στηθεί από νωρίς στην Τούμπα. Πάνω από 5.000 φίλοι των Ασπρόμαυρων συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο της ομάδας και παρακολούθησαν σε γιγαντοοθόνη την αναμέτρηση με τον Άρη. Με τη λήξη… όρμηξαν στην κυριολεξία μέσα στο γήπεδο της Τούμπας. Φυσικά τους ακολούθησε αρκετός κόσμος, με το γήπεδο του ΠΑΟΚ να γεμίζει ασφυκτικά όσο περνάει η ώρα.

Τελικά οι φίλοι του Δικεφάλου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και οι εικόνες δεν είχαν καμία σχέση με το 2019, όταν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τελευταίο του πρωτάθλημα. Ο αγωνιστικός χώρος γέμισε από κόσμο και κάτι τέτοιο έγινε και στις κερκίδες, με την Τούμπα να γεμίζει με πάνω από 50.000 φίλους της ομάδας.

Τα μεσάνυχτα η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στην Τούμπα και μισή ώρα αργότερα οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να μπαίνουν ένας ένας στο γήπεδο, όπου τους περίμενε η κούπα της Super League.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανέλαβε τη διαδικασία να μοιράζει τα μετάλλια όπως και το 2019, ενώ ο Μιχαηλίδης που αποβλήθηκε κόντρα στον Άρη, μπήκε με εντυπωσιακό τρόπο στο γήπεδο, κρατώντας έναν πυρσό στα χέρια.

Την ίδια ώρα κόσμος είχε συγκεντρωθεί και στον Λευκό Πύργο δίνοντας κι εκεί το σύνθημα των πανηγυρισμών.

 

Όλοι γνώρισαν την αποθέωση όπως είναι απολύτως λογικό, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να πάει… καροτσάκι τους παίκτες στην εξέδρα που στήθηκε. Από την εξέδρα που στήθηκε δεν θα μπορούσε να λείπει ο μικρός Γιαννάκης, ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές.

Σε όλους τους παίκτες η αποθέωση ήταν μεγάλη, αλλά στον Αντελίνο Βιεϊρίνια πραγματικά γκρεμίστηκε η Τούμπα, καθώς ίσως είναι η τελευταία χρονιά στην ενεργό δράση για τον αρχηγό του Δικεφάλου.

 

«Ράζβαν Λουτσέσκου» δονούσε την ατμόσφαιρα κατά την είσοδο του Ρουμάνου τεχνικού. Λίγο αργότερα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πήρε την κούπα στα χέρια του και τη σήκωσε στον ουρανό της Τούμπας που… κάηκε, από χιλιάδες πυρσούς και πυροτεχνήματα.

Επόμενη στάση; Λευκός Πύργος όπου θα στηθεί ένα ασπρόμαυρο πανηγύρι μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας για τον πρωταθλητή της Ελλάδας, τον ΠΑΟΚ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς