22.4 C
Athens

Μπαρτζώκας: Πέρυσι ήμασταν το απόλυτο φαβορί στο Final Four, φέτος δεν είμαστε και ελπίζουμε να είμαστε πιο τυχεροί

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο Ολυμπιακός τελείωσε τη σειρά με την ΑΕΚ νωρίς ώστε να επικεντρωθεί στο Final Four.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ευχήθηκε η ομάδα του να είναι πιο τυχερή στο τρίτο σερί Final Four όπου όπως δήλωσε, οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι το φαβορί όπως την περσινή σεζόν.

«Ήταν σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε τη σειρά σήμερα. Στο ενδεχόμενο τρίτου παιχνιδιού θα έπρεπε να παίξουμε Τρίτη, κάτι που θα μας δημιουργούσε προβλήματα στην προετοιμασία μας για το παιχνίδι της Παρασκευής. Έτσι ήμασταν πολύ πιο σοβαροί σε σχέση με το πρώτο ματς στο ΣΕΦ. Ήθελα να ευχηθώ στον Ηλία Ζούρο και την ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της. Να τους ευχηθώ να έχουν μια καλύτερη χρονιά την επόμενη σεζόν. Έχουμε σεβασμό στην ΑΕΚ και για αυτό παρότι σε εισαγωγικά το αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο παίξαμε σοβαρά.

Είχαμε 33 ασίστ, κάναμε το παιχνίδι που συνηθίζουμε να κάνουμε και αν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο που η ΑΕΚ είχε 29 πόντους 12 στον αιφνιδιασμό επειδή παρουσιάσαμε μια χαλαρότητα, γενικά αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι σοβαρά, που αυτό είναι και το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Έχουμε τέσσερις προπονήσεις πριν φύγουμε για το Βερολίνο. Έχουμε ανυπομονησία, είμαστε ευλογημένοι. Πρώτη φορά παίζουμε τρία σερί Final Four. Ελπίζουμε να είμαστε λίγο πιο τυχεροί σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Πέρυσι ήμασταν το απόλυτο φαβορί, φέτος δεν είμαστε. Ίσως τα πράγματα εξελιχθούν λίγο πιο ευνοϊκά για εμάς», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς