Ιερέας έτρεξε 430 χλμ. με τα ράσα του και κέρδισε!

Ο πάτερ Θεόδωρος, τρέχοντας σε όλη τη διαδρομή φορώντας ράσα, ήταν ο νικητής του φιλανθρωπικού αγώνα Νο Finish Line

Ο πάτερ Θεόδωρος Περπερίδης τερμάτισε πρώτος στον μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα Νο Finish Line, με τους αθλητές να φτάνουν στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος συγκεντρώνοντας ποσό-ρεκόρ για την οργάνωση “Μαζί για το παιδί”.

Σε αντίθεση με την αθλητική περιβολή των υπόλοιπων 10.000 περίπου συμμετεχόντων, ο πάτερ Θεόδωρος από τις Αμπελιές Γιαννιτσών διήνυσε τα 430 χιλιόμετρα της διαδρομής φορώντας συνεχώς τα ράσα του. Ο αγώνας στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς από τα 95.295 χιλιόμετρα που κάλυψαν συνολικά οι διαγωνιζόμενοι συγκεντρώθηκε το ποσό των 47.647 ευρώ (για κάθε χιλιόμετρο δωρίστηκαν 50 λεπτά στο Μαζί για το Παιδί), αριθμός-ρεκόρ για δωρεά από αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα.

Κρατώντας το κύπελλο της πρώτης θέσης στα χέρια του μαζί με την ελληνική σημαία, ο νικητής είπε: “Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω εδώ, σε αυτόν τον καταπληκτικό αγώνα, για να προσφέρω ότι μπορώ στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα παντού, η Μακεδονία είναι ελληνική. Αυτή είναι η ιστορία και δεν αλλάζει. Είμαι πολύ συγκινημένος που εδώ και του χρόνου, να μας δώσει ο Θεός δύναμη να κάνουμε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα”.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε περσινός νικητής, Γάλλος Πατρίς Λοκέ με 410 χιλιόμετρα και την τρίτη ο Νικήτας Νομικός με 406 χιλιόμετρα. Στις γυναίκες, η Λιντίτα Χόκια, έπιασε το όριο για το Σπάρταθλο, καλύπτοντας 390 χιλιόμετρα, δεύτερη ήταν η Μιρέλ Κορμιέρ με 255 χιλιόμετρα και τρίτη η Νίκη Μιλάτου με 242 χιλιόμετρα.

Ο τερματισμός του Πατέρα Θεόδωρου μετά από 430 χλμ.!

Ο νικητής του No Finish Line Athens Πάτερ Θεόδωρος τερματίζει με την ελληνική σημαία και έχοντας τρέξει 430 χλμ. επί 90 ώρες.

Gepostet von No Finish Line Athens am Sonntag, 29. April 2018