20 C
Athens

Crash test για Ολυμπιακό με Ρέγιερ Βενέτσια στη Λευκάδα (pics)

Την ιταλική Ρέγιερ Βενέτσια αντιμετωπίζει σήμερα στις 17.00 η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού

Την πανίσχυρη Ιταλική Ρέγιερ Βενέτσια αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του τουρνουά της Λευκάδας . Η Ιταλική ομάδα είναι πλήρης και σε καλή φόρμα και έρχεται από το νικηφόρο τουρνουά στο Σκίο, όπου νίκησε αρχικά την περσινή φιναλίστ Ραγκούσα 77-63 και την επομένη στον τελικό την περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας Φαμίλια Σκίο της Τζάκι Γέμελος με 59-52 .

Ο κόουτς Αντρέα Λιμπεραλότο θα στηριχτεί στις δύο Αμερικανίδες Γιολέν Άντερσον και Κιέσα Γκόρι, τη θηριώδη Γερμανίδα Μαρί Γκούλιχ αλλά και τις Ιταλίδες Μαρτίνα Μπεστάνιο, Ντέμπορα Καράντζελο, Μανταλένα Γκορίνι, Μαρτίνα Κάσερικ και Βαλέρια ΝτεΠρέττο. Δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη η Λετονή Ανέτε Στεϊνμπέργκα, που ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο και αναμένεται να τεθεί σύντομα στην διάθεση του Λιμπεραλότο μετά το τουρνουά.

Θα ήταν ούτως η άλλως δύσκολη αποστολή για τις ερυθρόλευκες, αλλά η απουσία των έξι  διεθνών της Τενερίφης (επιστρέφουν σήμερα στις 17.20 στην Αθήνα), την κάνει «mission impossible» και απλά θα τεστάρει κυρίως τις τρεις ξένες του ο Γιώργος Παντελάκης όπως και τις Λίτσι και Αυτζή.
To ματς ξεκινά στις 17.00, ενώ θα ακολουθήσει στις 19.30 η αναμέτρηση Νίκης Λευκάδας -Σπαρτάκ Μόσχας Βίντνογιε, που έχει μάνατζερ εδώ και πολλά χρόνια τον Στράτο Κωσταλά.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς