28.7 C
Athens

Λουτσέσκου: Κανείς δεν μας έδινε πιθανότητα, περήφανοι για τη χρονιά που κάναμε

Χαμηλά την μπάλα κράτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο ΠΑΟΚ κρατάει την τύχη στα χέρια του μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και εφόσον κερδίσει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Άρη θα κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Μετά το τέλος του ματς ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε πως κανείς δεν έδινε πιθανότητες στην ομάδα του και τόνισε πως όλοι είναι περήφανοι για τη χρονιά που έκαναν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι από αυτά τα τρία έχει την ίδια πίεση, την ίδια ένταση, τον ίδιο σκληρό τρόπο παιχνιδιού. Είναι τρεις καλές ομάδες. Οπότε είναι γκρουπ παικτών με ποιότητα που είναι συνηθισμένα να παίζουν για την πρώτη θέση και δεν κάνουν διαφορά. Σήμερα ένιωθα την ανάγκη να τελειώσει το ματς νωρίτερα. Όπως ήθελα και με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την ΑΕΚ, όταν προηγηθήκαμε».

Άσχετα με την Κυριακή, τι είναι αυτό που νιώθει για όσα πέτυχε η ομάδα: «Αν αρχίσω να ανακαλώ την ιστορία, έχω πει πολλές φορές, ξεκινήσαμε από το μείον και κανείς δεν μας έδινε πιθανότητα, οπότε υπάρχει δικαίωση. Βήμα – βήμα φτάσαμε σε αυτή τη θέση. Σήμερα εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση, ενώ φτάσαμε στους οκτώ ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Για το τι σκέφτεται ο ίδιος: «Να κρατήσουμε ισορροπία. Να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, να μείνουμε ταπεινοί και να ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Περήφανοι για τη χρονιά που κάναμε, γνωρίζοντας ότι έχουμε κάτι πολύ σημαντικό με τον ΠΑΟΚ, μπορείτε να το αντιληφθείτε με ό,τι έγινε έξω, είναι πολύ σημαντικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς