27.7 C
Athens

Λαμία – Άρης 2-4: Κίτρινη ανατροπή από το 2-0 με σούπερ Μορόν

Ο Άρης είχε σούπερ Μορόν ως αντίδοτο στο εκπληκτικό πρώτο μέρος της Λαμίας και έκανε μια μεγάλη ανατροπή για να περάσει με 2-4 από τη Φθιώτιδα.

Η ομάδα του Βόκολου έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, προηγήθηκε 2-0 και βρέθηκε αρκετά κοντά σε μια ιστορική πρώτη νίκη στα πλέι οφ. Ωστόσο η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μορόν πήρε το όπλο του και ο Άρης έφερε τούμπα το ματς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και έφτασαν κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Τσιλούλη. Ο Έλληνας επιθετικός δοκίμασε το σουτ το 15′ και είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα βγήκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη όμως άργησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να τον μαρκάρει ο Φεράρι και να χάσει την ισορροπία του σπαταλώντας την ευκαιρία.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 35′ για τη Λαμία, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας του Άρη να απομακρύνει ο Τζανετόπουλος σκόραρε από κοντά για το 1-0. Εννιά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους καθώς βγήκαν ωραία σε αντεπίθεση και ο Τσιλούλης έδωσε έτοιμο γκολ στον Μάλτσι που χρίστηκε σκόρερ, παρά το γεγονός πως το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, ωστόσο δεν έμεινε για πολύ. Κι αυτό γιατί ο Λορέν Μορόν με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46′) βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής μειώνοντας σε 2-1.

Η εικόνα της ομάδας του Μάντζιου ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος και η ανατροπή ήρθε μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά ο Μορόν πέτυχε με προβολή μέσα από την περιοχή το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι στο 76′, ενώ στο 78′ ο Φατόρε με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή του Άρη.

Μέχρι το τέλος το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό αποτέλεσμα καθώς ο Φετφατζίδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 89′.

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ 2-4

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Σκόρερ: 35′ Τζανετόπουλος, 44′ Μάλτσι / 46′, 76′ Μορόν, 78′ Φατόρε, 89′ Φετφατζίδης

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Σιμόν, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ (90′ Σαραμαντάς), Νούνιες (65′ Κοντονίκος), Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (65′ Στάνκο), Τσιλούλης (65′ Λέικ), Μάλτσι, Σλίβκα.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι (46′ Μοντόγια), Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (46′ Σαβέριο), Γκαρθία (69′ Φετφατζίδης), Σαμόρα (84′ Πάρντο), Μορόν (80′ Καρίμ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς